29 Kasım 2012 Perşembe

YENİ SIZZIX KALIPLARIM

Ne zamandır hevesle kalıplarımı bekliyordum.Sonunda geldiler.
Gelenler bunlar:

Bunlar bir sürü daire yapıyor. Tahminimden biraz daha büyük çıktılar ama yine de işe yarayacaklar kesinlikle.

Bu minik çiçekler en çok sevdiklerim oldu. Ortalarındaki minik yuvarlaklar da artık keçeleri değerlendirmek için mükemmel oldu.
Bu oval dörtlü. Bu oldukça ucuza geldi.5.5 pound falandı. İndirimi yakaladık.

Bu çiçeklerde temel eser. Her keçecide bulunması gereken temel şekillerden yani. Yapraklar da iyi oldu.

Dikdörtgen mi kare mı bir türlü karar veremeyip kafayı yedim. Ki bunlar da ucuzdu. 6 pound falandı. Kareler de öyle.Seçim yapmak çok zor oldu. Niye bilmiyorum bunu seçtim. O ara o kadar çok eleme yaptım ki neyi neden seçtiğimi bilmiyorum şu anda valla.

Bunlar boyutlu kumaş boyası. Parlak,simli daha doğrusu.Keçeye kar tanesi yapmak için uygun mesela.
Bu kurdeleleri tek tek açıp çekmek lazım hepsinin fotosunu ama vaktim ve sabrım yok,üzgünüm arkadaşlar. Amma mükemmeller. Dokusu falan müthiş. Bunlardan metrelerce alıp kenara yığmak istiyorum.


Bu düğmeciklerin ahşap hepsi. Dokunması  da bakması da ayrı bir keyif.Kullanması nasıl olur kimbilir.

28 Kasım 2012 Çarşamba

YENİ YEPYENİ

ÖNCELİKLE İÇİNİZDE DAHA BEĞENMEYEN VARSA KENDİSİNİ FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENMEYE DAVET EDİYORUZ. SEVGİLER,SAYGILAR:)

Yılbaşı için geyikli runner.


Evet runner'ımız kırmızı dak kumaş üzerine ince keçe yeşil geyiklerle süslenmişti. Sadece uç kısımlarındaki kırmızı ponponlar fazladan bir hareket olarak tercih edilmişti. Kendisi daha emek sensin'e giremeden katıldığı ilk toplantıda satıldı.

Ama siparişleriniz için emek sensin'e bekleriz.

27 Kasım 2012 Salı

Takı Yastığı

Bebeklere çalışağız artık. Çok kısa yazıp resim vereceğim.




Bu sefer harfi elimde değil makinada diktim. Arka kısmını da 10 cm puantiyeli 10 cm beyaz karışık yapıp,birleşme yerlerine fuşya kadife kurdele diktim.
Sipariş için mail adresimden bana ulaşabilir ya da yorum bırakabilirsiniz.

15 Kasım 2012 Perşembe

KUŞLU İSİMLİK

Daha önce WELCOME yazısıyla kullandığım şirin bir duavr süsüm vardı emeksensin'de. Geçende onu isimlik haline getirmemi istedi bir müşterim. Renk olarak da gül kurusu-bej-kahve tonlarını tercih etti.

İyi ki de etmiş. Ben pek pastel tonların adamı olmadığım için elimde gül kurusu keçe falan da yoktu tabi. Şansımıza tam da gül kurusu tonunda bir keçe bulmayı başardım. Ve ortaya bu muhteşem renk grubu çıktı. Gerçekten çok yumuşak,sakin,mırıl mırıl tonlar. Benim ruhumdaki dalgalanmalar hep parlak,çarpıcı renk bileşimleri olarak yansıyor yaptıklarıma. Dikkat çekici zıt tonlara gidiyor elim hep. Canlı sarılar pembeler yeşiller turuncular arıyor gözlerim. Oysa bu dingin tonların bana hissettirdiklerini de çok sevdim.
                            
Bu benim daha önce yaptığım


Bu da müşterimin zevkine göre yaptığım:)


13 Kasım 2012 Salı

HAVLU COLLECTION

Beni bilirsiniz,romantik elegant işler bana göre değildir. Yapamam da kullanamam da. Ama severim,bayılırım,gözlerim bayram eder. İşte bu işler aynen böyle. Atölyeye yeni bir ruhun katkıları oluyor yavaş yavaş. Bu ruh benden daha farklı bir bakış açısı ve daha farklı bir ürün yelpazesi de demek oluyor. Benim çok hoşuma gitti yapılanlar,çok fransız,çok zarif,çok çıtı pıtı. Buyrun gözleriniz bayram etsin.





Emeksensin'de satıştalar. Özellikle çeyiz hazırlayanlar bayılacak herhalde bunlara.

12 Kasım 2012 Pazartesi

BAHSİ GEÇEN MALZEME SETİ YARIN SATIŞTA



Yanlış saymadıysam cidden 295 parçalık bir set. Tabi bu sayı ellişer ellişer eklediğim düğmelerle ortaya çıkıyor. Yoksa birim sayısı yukarıdaki fotoğraflar kadar. Bu sette keçe yok. Düğme ağırlıklı. 15 Kasımdan itibaren satışta olacak. Duyurulur.

11 Kasım 2012 Pazar

295 PARÇA SİYAH-BEYAZ-GRİ MALZEME SETİ

Yaklaşık 300 parçalık bir set hazırladım sizler için. İçinde yine bolca kurdele ve daha da bolca düğme var. 15 kasıma kadar emek sensin'de olacak.

Daha önce de düğmelerin kullanıldığı bir iki resim yayınlamıştım ama bu kadar çok düğmeyi satışa çıkarınca size kullanım alanlarıyla ilgili de biraz ilham vermek istedim. Düğme dediğiniz şey tabii ki sadece bir şeyleri iliklemek için kullanılmaz! Ne kadar sıkıcı:) Bakınız aşağıda millet nerelerde kullanmış.

RESİMLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜRÜNLER BENİM TARAFIMDAN YAPILMAMIŞTIR.










Gerisi de sizin yaratıcılığınıza kalmış artık. Yüzlerce düğmeyi bir arada uygun fiyatla almak isterseniz sağdaki emeksensin linkine tıklamanız yeterli. Ya da bana mail atabilir,istediğiniz tonlarda size özel karışık setler hazırlatabilirsiniz.

10 Kasım 2012 Cumartesi

HEDİYELİK DUVAR SÜSÜ

Çok severek yaptığım bir duvar süsümüz var bugün burada. You are my sunshine (sen benim gün ışığımsın) yazılı,gerçek bir dalla süslenmiş, sevimli ama şık kuşuyla gerçekten de birilerinin günün aydınlatabilecek bir enerjiye sahip oldu bence.

9 Kasım 2012 Cuma

KALPLİ BEBEK ŞEKERİ SETİ

Bebek doğumlarında ya da çocuğunuzun doğumgünlerinde ya da nikahınızda dağıtabileceğiniz şık ve sevimli kalp şeklinde süslerimiz. Şeker ya da çikolata eklenebilir.


(SANIRIM) 218 PARÇA PEMBE SET

Toplu malzeme satışlarımıza yeni bir set eklendi




Onlarca pembe düğme,parlak,mat,iki delikli,dört delikli,yuvarlak,kare... ne ararsanız var:)
Metrelerce kadife kurdele. Asil vişne çürüğü ve capcanlı bir fuşya.
Ve tabi ki keçelerimiz. 4 adet çiçek,9 adet de kalp.
Bir de kocaman güller var. İster taca tokaya,ister yastığa çantaya yapıştırın.
Cıvıl cıvıl bir set. Özellikle İstanbul dışında yaşayanları düşünerek bir araya getirdiğim bu setlerin devamı gelecek. Her renkte yüzlerce malzeme sırada.
Sevgiler.

7 Kasım 2012 Çarşamba

83 PARÇA EFLATUN SET







İçerisinde keçeden düğmeye,kurdeleden fiyonga pek çok ürünü bir arada barındıran eflatun,lila,mürdüm tonlarında çok kullanışlı bir set. Malzemelerle istediğiniz her tür süslemeyi yapabilir,kendinize benzersiz kırlentler dikebilir, çantalarınızı, kıyafetlerinizi kişiselleştirebilir,sevdiklerinize hediyelik eşyalar hazırlayabilirsiniz. Bu seti aldıktan sonra gerisi sadece sizin yaratıcılığınıza kalmış.

5cm çapında 4 adet krem rengi keçe daire
6cm çapında 4 adet eflatun keçe daire
6cm çapında 4 adet mürdüm, 4 adet eflatun keçe çiçek
7.5 cm çapında 4 adet mürdüm keçe çiçek
3cm çapında 5 adet eflatun plastik düğme
1cm çapında 10 adet eflatun mat düğme
1cm çapında 10 adet mürdüm parlak düğme
7x7 mm ebatlarında 10 adet kare mor düğme
9 mm çapında 20 adet lila düğme
55 cm uzunluğunda 4 adet eflatun saten kurdele
4 adet broş iğnesi(resimde yok)

EMEKSENSİN'de satışta