27 Kasım 2013 Çarşamba



Yılbaşı yaklaşırken ufak tefek,hesaplı ve de süper sevimli hediyeliklerin yapımı da başladı. Hatta bitti bile... Yukarıdakiler magnet kuşların bir kısmı. Renk renk kuşlu magnet yaptım. Hatta kendimi kaybettim,duramadım,bir sürü yaptım. Bu gidişle evin her köşesinden kuş çıkacak:) 

Bir de makyaj çantalarına sardım. Normalde el dikişi yapıyordum bunlara ben. Amma velakin baktım iki günde bir tane ancak bitiyor, eeeh be yeter gari dedim ve verdim keçeleri makinaya. Aaa bi baktım ki günde üç dört tane çıkmaya başladı... 

 





Daha da var ama resme boğmayayım sizi. 
Evet bu ara çok şükür tekrar dikebiliyorum,daralmadan bunalmadan,içim dışıma çıkmadan dikmeye başlamaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah daha da devamı gelecek. Bu arada facebook sayfamda daha yoğun paylaşımlarda bulunuyorum. Son dönem bir kaç tane de çanta girdi yayına onları da başka bir yazıda paylaşayım artık.
Sevgiler...











7 Kasım 2013 Perşembe

Biraz da keçeler...


Karta kırtasiyeye verdim sanmayın bütün dikkatimi. Hoş aslında bugüne kadar sadece toplayıcılık yaptım. Daha bi ekşın yok:) Ama o arada boş durmadım ve yılbaşı hazırlıklarına da başladım. Hemen paylaşayım...



Daha vardı da resim mi çekmemişim allah allah,bulamadım:( 

Evet sevimli panocuklarımız sahiplerine ulaştılar bile. Eee şimdiden hediye depolamaya başladı hediye canavarları. Bayılırım ben yılbaşında küçük küçük bir sürü hediye almaya ve vermeye. Kitap ayracı,toka,çorap,anahtarlık gibi minnoş hediyeler böyle bi sürü olup ağacın altını dolduruyo ya bayılıyorum. Hele kalabalık aile kutlamalarında aç aç bitmiyo o hediyeler. Bu durumda ben oturayım da biraz anahtarlık broş falan da yapayım. Toplu hediye paketi şeklinde sunarım,hehehe:)


Bakalım konunun pirleri neler yapmışlaaaar...


Scrapbook malzemelerimin çoğu elime geçti geçmesine de kafamı toparlayıp zarar ziyan yaratmadan işin başına oturmaya hala cesaret edemedim. Hem size hem de bana ilham versin diye bir kaç resim paylaşayım. Kaynak pinteresttir.