3 Kasım 2011 Perşembe

CİN FİKİRLER 2:)

Bu cin fikir çok hoşuma gitti ve hemen kaptırdım kendimi bu setlerin dünyasına.Hiç çıkasım da yok.En son çanta rezaletimden sonra bir müddet ara verdim büyük çaplı işler yapmaya.İnsanın psikolojisi nasılsa yaptığı işler de öyle oluyor galiba.Bugünlerde ruhum tahammülsüz,keyifsiz,enerjisiz,hevessiz,yenik bir modda.Yaptıklarım da bununla orantılı olarak daha kestirme,hemen bitecek işler.Başında saatlerce oturmam,detaylara bidik bidik uğraşmam gerekmiyor.Okulda tenefüslerde bile yapabiliyorum.Ya da starbucks takıntım var bu aralar,tası tarağı toplayıp orda bile çalışabiliyorum.Çok keyifli oluyor var ya:)Koca bir bardak kremaı kahvemi alıp,bir de keyif sigarası yakıp başlıyorum kesmeye çiçeklerimi,ya da dikmeye elimde iğnemle harıl harıl.Saatlerce kalabiliyorum o masada,malzemeler bitip de,hadi artık bas git evine diyene kadar.Evde duramıyorum,çalışamıyorum,üretemiyorum.Mesela bugün ölüyorum hastalıktan,kafam kazan gibi,burnum musluk gibi,boğazım stadyumda saatlerce bağırmış gibi iken bastım bi alışveriş merkezine attım kendimi.Yürüyecek halim yok ama 3 saat dolandım öyle salak salak.Bir de rapor aldım doktordan,işe de gitmiyorum.Biri görse oh hani hastaydın sen dicek.Gel de anlat vallahi hastayım da, ev basıyo da evde duramıyorum da,bıy bıy bıy.Hadi gülüm hadi derler adama.
Of neyse geldim ve yatağa girdim hemencik.Aldım bilgisayarımı elime.En azından şurda dökeyim içimi diyerekten başladım yazmaya.Ama artık yazmayı kesip sergiye geçiyorum.Aşağıda gri-mavi setimizin broşunu görüyorsunuz.Çoık sevimli olmuş ama di miiii?

Bunlar da ıvır zıvır çantası olarak adlandırdığım çantanın farklı açılardan pozları.Bu çanta cidden tam ıvır zıvır koymak için.Makyaj malzemelerimi,burun damlamı,kalemlerimi,ağrı kesicilerimi,selpağımı,ve daha aklıma gelmeyen ama kocaman çantamın içinde sürekli olarak kaybettiğim bir sürü şeyi dolduruyorum buna.Elimi atar atmaz hemen buluyorum.


Bu da telefon kılıfıyla birlikte hepsi bir arada hali.


Okulda bir arkadaşıma mor bir kalemlik de yaptım.O da çok şeker oldu.Şimdi takıma ayrıca kalemlik de ekleyeceğim.Bir de gözlük kılıfı olabilir.Bozuk para cüzdanı da.Hımmm,düşündükçe geliyor aklıma bak başka cin fikirler.Ama bozuk para cüzdanının ağzını kapatmak sorun olabilir.Neyse ben biraz daha düşüneyim.

Hasta bir insan olarak size bol sağlıklı günler diliyorum.Bu arada aramıza yeni katılan 5-6 kişi olmuş.Onlara da hoşgeldiniz diyorum.

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun Aslı'cığım. Ev basıyor falan deyip ayakta dolaşmamalısın. Soğuk algınlığı yatmadan geçmez.

    YanıtlaSil
  2. Dinlenmek hastalığa şifadır , bedene ödül..Çok geçmiş olsun , inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz...
    iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  3. geçmişler olsun canım.
    Çantalar çok hoş ellerine sağlık. bozok para cüzdanın ağız kısmına cırt dediğimiz yapışkanı tam kenarı kadar uygulayıp dikersen dökülme ihtimali ortadan kalkar.(birleştirmeden önce dikebilirsin.

    sevgiler kucak dolusu

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.Ama ben ah ben yok mu ben,evde yarı baygın yatarken taksiye atlayıp cuma pazarına gittim iyi mi!!!Dayanamadım.Ama iyi ki de gitmişim süper orjinal düğmeler buldum,kalpli çiçekli.Şimdi yataktayım ve bir kaç gün daha çıkmayı düşünmüyorum.Bozuk para cüzdanı için benim de bir fikir geldi aklıma örgüçantam.Azcık iyileşeyim hemen yapcam.

    YanıtlaSil