5 Ocak 2012 Perşembe

ARALIK 2011 TOPLU BAKIŞ-PART 2

Eveeeet,dün gece geçici olarak servis dışı kaldım.Ama geri döndüm bebek!!!Takımlara kaldığımız yerden devam:) Bu sevimli ötesi penguenlerden o kadar çok şey yapabilirim ki penguen manyağı olurum sonunda.Şimdilik vakti zamanında kesip bir kenarda nadasa bıraktığım cüzdan ve telefonlukla idare edeceğim.Ama elbet bir gün bunun bebek seti falan da gelecek:)
Şimdi sırada takım olmaya aday bir ürünümüz var. Benim ıvır zıvır çantası adını verdiğim ama insanların makyaj çantası olarak sipariş ettiği bir ürün bu.Bendeki versiyonunda el kremi,tipex,dudak yumuşatıcı,burun damlası,kalem,bir sürü bir sürü kalem daha,ruj,düdük,çikolata gibi alakasız bir çok şey bulunduğu için bence ıvırzıvırlıktan daha uygun bir ismi olamazdı:)
Bu versiyonu sipariş olarak yapıldı.Pembe ve yeşil uyumuna aşığımdır ben. Şal desene olan aşkımı da bilmeyen kalmadı herhalde.Hepsi bir araya gelince bu çıkıverdi ortaya. Bu desen ve renklerle ilgili olaral bir bebek battaniyesi planım var ama sanırsam bayaaaaa bi fiyatlı olacak.Küçük küçük paisleyleri dikmek gerçekten yorucu olacaktır eminim ki.İnşallah yapabilirim. Bunlar da yılbaşı öncesi alelacele bitirip bloga koyamadığım çeşitli çanta örnekleri.
Biraz da detaylara bakalım:
Eveeet şimdilik bu kadar sevgili dostlar.Hepinizi çok öpüyorum. Ve de sizlere dün dinleyip sözlerini çok beğendiğim bir şarkıyla veda ediyorum.Türkçeye çevirmek istemedim çünkü anlamını kaybedecekti.Artık İngilizce bilenlere olsun bu da napalım:) JASON MRAZ-LIFE IS WONDERFUL It takes a crane to build a crane It takes two floors to make a storie It takes an egg to make a hen It takes a hen to make an egg There is no end to what I'm saying It takes a thought to make a word And it takes some words to make an action And it takes some work to make it work It takes some good to make it hurt It takes some bad for satisfaction It takes a night to make it dawn And it takes a day to make you yawn brother And it takes some old to make you young It takes some cold to know the sun It takes the one to have the other And it takes no time to fall in love But it takes you years to know what love is And it takes some fears to make you trust It takes those tears to make it rust It takes the dust to have it polished It takes some silence to make sound And it takes a lost before you found it And it takes a road to go nowhere It takes a toll to make you care It takes a hole to make a mountain Özetle şunu diyor jason kardeş,ses olması için sessizlik,şafağı görmek için gece,bulmak için kaybetmek,güneşin değerini bilmek için üşümek lazım.Yaani kapanan her kapının ardından bir yenisi açılır.Hayatımızdaki her kötü an başka bir iyi ana hizmet etmektedir.Demek ki napmak lazım,yılmadan,yorulmadan,üzümeden dimdik ayakta durmak lazım. Sevgiler.

7 yorum:

  1. aslım o ne düzgün çiçekler, nakış tekniklerini de kullanmışsın, bayıldım.Telefonluktaki zımbaları nasıl yaptın, aynından yapmak istiyorum bunlar kalın keçe olmalı?

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık ne güzel yapmışsın çok beğendim

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar da düzgün, bravo!
    Penguenler gerçekten çok sevimli, neler yapılmaz ki bu penguenlerden:))

    YanıtlaSil
  5. noblesse,mavişnur,sezo ve semi çok teşekkür ederim beğeni dolu yorumlarınız için.noblesse sana mail attım sorunu yanıtladım.evet kalın keçe bu arada. onu cevaplamamışım mailde:)

    YanıtlaSil
  6. Aslııı, bu penguşlar süper yahu!hele telefon kılıfındaki tek kelimeyle mükemmel. Zımbalar da çok güzel olmuş. Ama o fermuarlı olan penguşu keserken biraz sıkıntı olmuş sanırım. Eeee, o kadar kusursuz işlere alıştırdın ki normalde lafı bile edilmeyecek detayları farkediyoruz artık =) gri tonları üzerine penguşlar çok yakışmış.

    ben ki pembe ile yeşili pek yanyana sevmem, o boncuklar sayesinde sanırım, çok yakıştırdım bunları birbirine. senin elinin değdiği herşey güzelleşiyor resmen.

    çantalara gelinceee... sanırım o pembe olana aşık oldum. ha nerde ne zaman kullanacaksın ey cadı dersen, evet kullanabileceğim bir yer yok ama aşık olmak için illa lüzümlu olması da gerekmiyor di mi? sağ üstteli mor düğmeyi mi desem, kalp şeklindekini mi yoksa o çiçekli olanı mı.. hepsi de cuk oturmuş resmen. ben yapsam anaokulu çocuklarının kolaj çalışması gibi duruyor valla. hele o dikişlerle tamamladığın ince detaylar...

    Ah ah.. ben olabildiğince detaylı yorum yazıyım derken senin ürünlerine olan aşkımı dillendiriyorum ancak =) eline koluna sağlık Aslı'cım.
    Bi de postası sana uğradığında haber ver bana e mi? kaç gün oldu ulaşmış olması gerekirdi şimdiye =(

    YanıtlaSil
  7. bugün geldi cadıcım:)hakkaten süper bir duygu fatura dışında bir şey almak postacıdan.bak postacı geliyor herkes ona bakıyıp kaçıyor olayına farklı bir boyut kattın,çok teşekkür ederim.Ya evet o fermuarlı penguş aceleye gelmiş galiba,yaparken bile farketmemişim. bi tek birinde siyah dikiş var diğerinde yok,onu gördüydüm ben diktikten sonra.
    ee sen ne yaptın,döndün mü irlandaya?bu kadar uzun yorum yazmaya vakit bulduğuna göre artık özgürsün ve evindesin diye varsayıyorum:)mail atarsın detaylı.ben de sana elimdeki etamin motiflerinden yollıcam.neler istersin?sanırsam yok yok menüde..çok sağol yorumun yine mestetti beni bu arada.mucccck!

    YanıtlaSil