4 Ocak 2012 Çarşamba

ARALIK 2011 TOPLU BAKIŞ

Arkadaşlar çooook yorgunum. Yetişmiyor,hiçbir şey yetişmiyor.Benim bu dışarı parçabaşı iş verme olayını hızlandırmam lazım.Yoksa paramparça olacağım.Yorgunluk ve gelmek üzereyim ahanda geldim diyen migrenim yüzünden kısa kesip hemen resimlere geçeceğim.
BU ÇANTA BÜYÜKLER İÇİN. İÇİNE TELEFON,İRİCE BİR CÜZDAN VE DAHA BİR İKİ KÜÇÜK IVIR ZIVIR SIĞIYOR.MENDİL,EL KREMİ GİBİ.YASSI BİR BİÇİMİ OLDUĞUNDAN ÖYLE TIKA BASA DOLDURULMAZ.BEN GENELDE BÜYÜK ÇANTA KULLANIRIM AMA BAZI YERLERE GİDERKEN BU TARZ MİNYATÜR ÇANTA LAZIM OLUYOR.BU GİBİ DURUMLAR İÇİN İDEAL.SAPI DA AYARLANABİLİR.SÜPER OLDU VALLA:) SIRADA İKİ ADET TAKIM VAR:
ŞU AN İTİBARIYLA PİİM BİTTİ.HEMEN UYUMAM LAZIM. 2.TAKIMI BİR DAHAKİ SEFERE EKLEYECEĞİM BURAYA.BU YAZININ SONUNA BİR DAHA BAKIN BİR DAHAKİ GELİŞİNİZDE.SEVGİLER.

4 yorum:

  1. çok şık diyebilirim renk tonlamaları süper ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  2. ahh Aslım yakın olaydık keşke...diye iç geçirdim, süper olmuş.

    YanıtlaSil
  3. her zamanki gibi süper! eleştiri istiyorsun diye kusur bulmak için baktım ama bulamadım =) çantanın rengi ile sapının rengini nasıl tutturmuşsun hayran kaldım valla. fotoğrafta mı öyle görünüyor bilmiyorum ama dengini bulması zor bir renk bence. turuncuların içindeki düğme fikrine bayıldım zaten.
    telefon kılıfındaki o boncuğumsu şeyler (adını bilmiyorum ama sen anladın beni di mi?) çok hoş bir hava katmış, onları da çok sevdim.
    sözün özü Aslı'cım, ellerine sağlık!

    PS: yeşil kapıya ayrıca bayıldım! =)

    YanıtlaSil
  4. yakın olamadığım bütün blogger arkadaşlarımı ankarada izmirde hatta ve hatta irlandada yaşadıkları için kın kın kınıyor ve hepsini malzeme cenneti istanbulda yaşamaya davet ediyorum:(
    cadıcım,çanta da sapı da bildiğin kahverengi ayol:)tutturması zor olmadı yani.gerçi insanlara kahverengi diyince 20 tonunu çıkartıp çok kardeşim acı kahve,çikolata kahvesi, bildiğin dümdüz kahve yaaaaa diye beni delirtiyolar doğru,hele fermuarda.Abla kahve işte bu da alla allla diye bi de trip yaparlar.bu sap mevzusunda şanslıydım acı kahve buldum hemen. aynı krizi bir de yeşil de yaşıyorum malesef.istediğim tonda yeşil sap bulamadım daha. kapılar güzel di mi:)canımız çıkmıştı o renk kapı bulacaz diye.bayılıyorum ben de.evde tek sıkılmadığım şey o kapılar oldu 5 yıldır.

    YanıtlaSil