9 Ocak 2012 Pazartesi

YENİ ÇANTA

Aslında eski model ama yeni versiyon:)Benim meşhur kedileri biliyorsunuz.(Bilmeyenler için bakınız aşağı:
Neyse yılbaşı öncesinde bu kedili çantalara sipariş gelmişti.Ancak başladım. Yeşil olanın kahverengi üzerine yeşil kedilisini yapacaktım. Yukarıdakiler yazlık versiyonlar tabii. Azcık kışlık yapayım dedim.Elimde %100 yün olduğu yazan çok hoş bir kumaş vardı.Sanırım keçeymiş.Ben kaşe zannetmiştim ama kenarları hiç atmadı.Bilmiyorum artık ne olduğunu ama dikmesi acaip zevkliydi. Baktım oldukça tok ve atmayan bir kumaş elde diktim bütün çantayı.İçini dışını,cebini kedisini,her şeyini.
Gerçekten çok keyif alarak yaptım.Elimdeki bütün metal malzemeleri de kullanma imkanım oldu. Antik rivetlerimi,kuşgözlerimi kullandım.
Dantellerle süsledim.Değişik bir ağız kapatma şekli denedim.Çok hoşuma gitti valla.Bütün çantalarda kullanabilirim.
Biraz da detay bakalım.Ana motif olan kedimiz ve çantanın tabanından bir görüntü.Genişliği 6-7 cm civarında.
Evet,işte böyle.Şimdi sahibine doğru yolculuk etmesi kaldı bir tek.İnşallah çok iyi günlerde,benim dikerken aldığım keyif kadar keyif alarak kullanır.

5 yorum:

  1. Aslııııı! Her ne kadar mavili çantadaki kedide gözüm kaldıysa da sanırım blogda benim için bir numarayı aldı bu yeşil kedili çanta. Kahverengini pek sevmediğimi zannediyorum ama sanırım seviyorum ya. Bunu bir de lacivert üzerine bordo kedili düşündüm de... of tanrım! seninle evlenmeliydim ben sanırım, ya da yok bu pek gerçekçi olmadı, ama benim ablam kardeşim kuzenim falan olsaydın nasıl sömürürdüm seni var yaaa =)))

    YanıtlaSil
  2. sana inanamıyorum, elde diktiğine, nasıl bir emek bu, canım benim şahane olmuş, ellerine emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. ne bileyim noblesse ya,makineyi aç çıkar temizle ip tak,dik,illa takılır bişi olur dikerken,onunla uğraş...valla daha zor geldi:)
    sevgii witchie,hiç üzülme daha anneme kardeşime bir telefon kılıfı dikmişliğim yok:(işler yoğunlaştıktan sonra sabah okul,öğleden sonra dikiş,ev,çocuk derken siparişleri ancak yapabiliyorum.mesela kocam da yazılımcı ama o da daha şu bloga bi el atamadı.kart bastırdım,üstünde .com adresi var,ama daha ne isim alındı ne site yapıldı.o yüzden sorry baby,karı koca da olsak ana kız da abla kardeş de bişi çıkmazdı o işten:)haa bu arada lacivert bordoyu aklıma getirdiğin süper oldu,sıraya aldım hemen onu da:)

    YanıtlaSil
  4. Kahve rengini beğendim ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Biraz daha bakınca acaba gözleri veya bıyıkları da olsamıydı acaba kedilerin diye düşünmeye başladım.

    YanıtlaSil