6 Ağustos 2012 Pazartesi

YENİ SİTELER, DELİ KUMAŞLAR


Bu ne güzel bir şey ama yaaa



http://www.ebay.com/itm/New-Glue-Gun-Holder-Stand-Floral-Craft-Wood-Organizer-/120565658539?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c1245f3ab

Bundan yapmak istiyorum

http://www.ebay.com/itm/Scrapbook-Ribbons-Holder-Storage-Rack-Organizer-75-Spools-/261077431254?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc96d73d6

Bundan Bauhaus'ta var. Bu boyu 50 küsürdü galiba. Hayret burda daha ucuz olan bir şey buldum sonunda.

http://www.ebay.com/itm/Akro-Mils-44-Drawer-Hardware-and-Craft-Cabinet-Red-and-Gray-Organizer-Parts-/300756619419?pt=Tool_Boxes_Storage&hash=item46067dd09b

Sonracıma daha tam bakamadım ama aşağıdaki linkte biiiiir sürü kumaşçının linki var. Kuzey Amerika'da anladığım kadarıyla. Her birine tek tek girip tüm dünyaya gönderi yapılıyo mu bakmak lazım.
http://www.trueup.net/

Biiir sürü de kumaş resmi var. Ama şu desen bana acaip tanıdık geldi. Sanki Persan'da görmüştüm.

Şu kumaşlar nasıl eğlenceli yarabbim.





Neden neden neden benim ülkemde yok bunlar? Neden benim kumaşçılarım üretemiyo böyle güzel şeyler?




Siyahlardaki asalete baka bakaaa doyamadım.

Ohoo oooo oooo bu siteden çıkamam ben. Zilyon çeşit kumaş var. Sizin de başınıza iş açtım:) eheheh! Hadi iyi kurcalamalar.

24 yorum:

  1. Ben de çok üzülüyorum böyle kumaşları kolaylıkla bulamadığım için. Eskiden tekstil sektörü çok ileride derdik artık fabrikalar kapanıyor tek tek.
    Böyle güzel desenlerin olmaması da ne yazık ki sanattan resimden bir haber aldığımız eğitim. Gözlerimiz güzeli görmeye alışık olmadığı, renklerle haşır neşir büyümediğimiz için üretemiyoruz bu güzellikleri. Gelecek nes,llerden umutlu olmak istiyorum ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsin teknigini makinasini bilsem ben yapicam yeminle.zaten bugune kadar herseyi ihtiyactan yaptim. Guzel kolye bulamadim kolye yapmayi ogrendim,renkli sutyen askisi bulamadim deridenkurdeleden aski yapmaya basladim,kumas canta bulamadim onu da yaptim. Bunu da ogrencem yeminle.

      Sil
  2. ben resimlere bakarken aynı şeyi diyordum niye bizde yok:(
    çok güzeller çok gerçi olsa herhalde iflas ederdim zira dayanamıyorum bu güzellikler karşısında:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benbi sitedebi kumasci gormustum. 2.5 $ diyodu cillop gibi kumaslara. Amerikada bi yer.burda pahali,orda gayet uygun. Yerini bilmek lazim. Bizim cuma pazari olayi gibi.

      Sil
  3. Aslıcım aslında Türkiye de bu tür kumaşların en güzelleri üretiliyor ama hep yurtdışına satılıyor bizlere layık mı görmüyorlar nedir? hep oralarda görüyoruz bu kumaşları... Hepsi de birbiriniden güzeller, cıvıl cıvıl :D

    Bir de özellikle şu silikon tabancası şeysi harika görünüyor, eşime bir sorayım yapabilir mi? :D Tam da ihtiyacım olan bir malzeme :D

    Neyse hadi kendine iyi bak sevgiler tatlım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alttaki kurdele standini da sor. O cok rahat yapilir gibigeldi. Bauhausta ya da ankarada yapi market ne varsa orda da vardir kesin,citalar satiliyo. Onlari alip kestirip bir araya getirmek lazim sadece. Kesin yaparsiniz siz ikisini de.

      Sil
    2. Bunlardan yapıcaz inş. Aslıcım, sana da yaparız. Valla iyi ki mühendis biriyle evlenmişim diyorum hemen "yaparım ben bunu" diyor :D Hatta projesini bile çizmiş :D Haberleşiriz güzelim...

      Sil
    3. Ooo supersiniz valla. Dort gozle bekliyorum.

      Sil
  4. Var kiz var bunlardan Ankara'da var biliyom ben. Ustelik yurtdisinda o kadar o kadar o kadaaaar pahalli ki bunlar inanamazsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankarada nerde gördünüz???

      Sil
    2. Ankarada şık dügmede varmis sanirim. Ama metresi 50tl falan galiba. Cadicim sen nerde gordun?

      Sil
    3. Ankarada her şey dudak uçuklatacak kadar pahalı. Bursa kumaş pazarımız var en ünlü, hiç güzel kumaş yok. erdoğan güğme var, pop artlardan gelmiş 3-5 tane, metresi 40 tl, alınacak şey değil....

      Sil
    4. yaa ben güya e-posta yoluyla abone oldum bu yorumlara ama hiiç mail falan gelmedi. Şimdi meraklanıp bakınca gördüm, kusuruma bakmayınız lütfen.

      Ben de Erdoğan Düğme'de gördüm ama fiyatlarını bilmiyorum. Yine de yurtdışından getirtmekten daha mantıklı oldukları kesin. Ben bi fırsat bulunca bugün/yarın burdaki minik dükkana uğrayıp fotoğraf çekip fiyat öğreneyim hber ederim size de. Sonra hesaplarız kargosunu falan, gereğini yaparız, dert etmeyin leydiler!

      Sil
  5. Aslım benim ebay'ı gönderdin iki saattir çıkamıyorum siteden hadi bir de üye olayım dedim, son zamanlarda internet alışverişlerinden kendimi alamıyorum şimdi bir de ebay çıktı gerçi fiyatlara bakmadım daha.Gidip iyice bir inceleyim, teşekkürler tatlım.

    YanıtlaSil
  6. bunlar burada üretiliyor bursa'da çok var hatta ben aldım bile çogundan :D patça kumaşcılarda daha neler neler oluyorihraç fazlası ve deneme kumaşları onlar satıyor ya ne kumaşlar buluyoruz inanamazsınız.. witch dediği gibi çok pahalı oralarda ve çogu zaten buradan gidiyo..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi canim! Bursada nerde var? Valla billa atlayip gelirim. Parca kumascilar nerede hangi semtte?

      Sil
    2. Aslıcım İstanbulda buluşamadık Bursa söz konusu olursa kumaş için tur bile düzenleriz valla...

      Sil
    3. Yaa bebek çok güzel bişiyler yazmış, benim yerime de gezin, bol bol fotoğraf gönderin, hatta azcık bana da alın yaa noooluuuur!

      Sil
  7. tekrar merhaba çok var şeker neler diktiğini az çok bilsem alıp yollarımda nalan hanıma mahmur prensese falan çok alıp yolladım :)çiftlik diye bir yer var orada bulursun hemde neler neler bütün parça kumaşcılar orada kg ile tane ile m ile kendini kaybediyorsun valla dolaşmaktan... birde sunteks diye bir fabrikadan alıyorum oda sadece yurt dışına çalışıyor ürünlerini tr de bulamazsın az kalan toplardan satın alabiliyorum.... öyle işte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben gelirim ki bursaya:)sen çalışıyo musun? hafta içi mi geleyim haftasonu mu geleyim,beni bi götürüp atsan o çiftliğe yeter. ben bütün gün çıkmam ordan. kalacak arkadaşım da var. bi mailleşelim seninle biz. kumaş uğruna her yere giderim.

      Sil
  8. inş. müh.yim atarım tabi bayramdan sonra gelirsen i olur şeker bazı fab izinde suan spotculara da bakarsın ip tela fermuar dugme bedava fiyatlara alırsın hafta sonu olursa sana eşlik ederim diger zamanlarda olursa oraya bırakıp akşama alırım :D ancak biter çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimcim bursada ciftlik denen yerde restoranlar var demis birisi. Baska bi ciftlik mi bu? Tam olarak nerde?

      Sil
  9. e tabiki var insanlar açmı kalacak ben oradan alıyorm kumaşlarımı merak etme aradığın herşey var orada

    YanıtlaSil