20 Ekim 2012 Cumartesi

ÇANTALARA TOPLU BAKIŞ

Blogdaki fotoların hemen hepsi silindiği ve benim de oturup her yazıda hangi resmi kullandığımı bulmak gibi bir vaktim ve de sabrım olmadığı için şöyle yapacağız. Ben şimdi dünden bugüne bütün çantaların resimlerini koyacağım buraya.

BEBEK ÇANTALARI/DIAPERS BAG


 Kedilerin gözlerinde minik delikler var . Yakından bakıldığında son derece sevimli görünüyorlar. Çantanın ebatları 45x40 ama daha büyük de yapılabiliyor.
 Bu iç yan taraftaki cep. Biberon,su şisesi ya da termos koymak için ideal.
Dış yan cep. Elinize geleni hemen tıkabilmeniz için.

İç ceplerden bir görüntü. Cepler körüklü yapılır böylece kalın ıslak mendil paketleri,4-5 adet bebek bezi rahatlıkla sığar.Ayrıca özel eşyalarınızı koyabilmeniz için daha az hacimli cepler de mevcuttur. Böylelikle kendi eşyalarınız için ayrıca bir çanta taşıyıp iyice hamallık çekmenize gerek kalmaz.

Bu model istediğiniz her renkte ve her ebatta çalışılabilir. Maksimum ebat 40x50'dir. İçine bebeği bile koyabileceğiniz oldukça bir hacimli bir ebattır.Battaniye,yedek kıyafetler,mamalar,alt açma bezi,bebek bezi,termos,biberon vs için yeterlidir.












KEDİ DESENLİ OMUZ ÇANTALARI






FİL DESENLİ OMUZ ÇANTALARI








KUŞLU OMUZ ÇANTALARI



DAMLA DESENLİ OMUZ ÇANTALARI








KEÇE PORTFÖY ÇANTALAR












12 yorum:

  1. Aslıcım ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş bol satışlar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. hepsi ayrı ayrı çok güzeller...

    YanıtlaSil
  3. süperler hepsi çok güzel hangisine bakacağımı şaşırdım. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Oh...)) Gözüm gönlüm doydu:)) Ellerinize sağlık:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. hepinize çok tesekkür ediyorum arkadaşlar. sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. ay şimdiye kadar gördüğüm en güzel çalışmalar ya maşallah diyorum bende bu sizzixden almak istiyorum ama çok pahalı var mı öneriniz selamlar...

    YanıtlaSil
  7. adımı eklemeyi bilemedim kusura bakmayın ben serap:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla serap bugüne kadar yaptığım en mantıklı yatırım bu sizzix oldu. pahalı ama her kuruşuna değiyor.yalnız burda aşırı pahalı malesef. yurtdışında yarı fiyatına denk geliyor. hatta indirimlerini yakalarsanız daha da azına. eğer yoğun olarak kullanacaksanız alın mutlaka. ama arada bir yapıyorum diyosanız hazır kesilmiş ürünler satılıyo emeksensinde,ordan kesilmiş ürünleri alın.sevgiler.

      Sil
    2. öncelikle çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verme inceliğinde bulunduğun için bende yeni başladım daha hiç satmak nasip olmadı bu işin oklunu okudum ama cesaret yok sanırım dediğin gibi öncelikle kesilmiş olanları almakla başlayabilirm ilham almamda sakınca yoktur inşallah zira çok güzel yaptığınız herşey. ALLAHIN lutfu bence güzelde değerlendiriyorsun verdiği istidadı sevgiyle kal.

      Sil
    3. nereden ilham aldığın müddetçe hiiç sorun yok serapcım.cesaret yok demişsin ya,hakkımda yazısını okudun mu?benim başlangıcım da hiç kolay olmamıştı.iki yıl oldu neredeyse bu işe başlayalı.hala hiç kolay değil.hep dedim,burada da dedim,her yerde dedim yakınımda bir desteğe çok ihtiyac duydum.Güvendiğim herkes ya burun kıvırdı,ya yan çizdi.öğretmenlik de yapıyorum,her gün okul var.Bebeğim var.Çok zorlanıyorum.Ama bu işe ilk başladığımda öğrenmeyi o kadar aklıma koymuştum ki durduramadı hiçbir engel beni.Şu anda kaplumbağa hızıyla yol alıyorum ama bu kadarcık bile ilerledikten sonra bırakmayı da ben kendime yediremem.Bu yüzden hele de okulunu da okudum diyorsan hiç durma.Ben kendi kendime internetten öğrendim çanta dikmeyi.umarım senin çalışmalarını da görürüz en kısa zamanda.

      Sil
    4. :)sağolasın bana moral oldun. bende senin bu desteğinle inşallah bişeyler yapmaya çalışıcam.çanta dikmek aklımda yoktu denicem inşallah çok sağol. peki bildiğin bi internet sayfası var mı? ordan bakıp yapmaya çalışayım.tekrar teşekkürler sana da başarılar ve bol helal kazançlar.sanada bebeğinede hayırlı uzun ömürler olsun.bide sendeki bu setlerin fiyatlarını öğrenebilirmiyim.

      Sil
    5. valla net bi site yok aklımda,haa leyya'nın bloguna bak,ben astar çevirmeyi ondan öğrenmiştim galiba. Ama onun dışında da kumaş çanta dikimi diye aratırsan bulursun. İnsanın motivasyona ne kadar ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum.Sen istedikten sonra hiçbir güç tutamaz seni.
      Setler 10 tl.İstediğin renkte hazırlayabilirim. Hatta sana karışık bişiler de yapabilirim. a.sumererkan@gmail.com'a mail at. Ordan kararlaştırırız.Yorumdan zor oluyor cevap yazmam.Umarım hayırlı uğurlu bir başlangıç yaparsın.Sevgiler.

      Sil