17 Ekim 2012 Çarşamba

PEÇETELERİM

Geçende yazmıştım ya ben nereden peçete bulurum diye,teee irlandada witchie  o yazıyı görünce hain planlar yapmaya başlamış belli ki. Ektiği tohumların meyveleri bugün elime geçti. Bu yavrum bitanem bana sık sık bir şeyler yollar. Ben de hep yollamak isterim. Hatta eminim bi kıytırık mektup bile yazsam çok mutlu olacak ama yok kardeşim yok işte olmuyo. İçimden geçiyo ama gün öyle bir akıp gidiyor ki aklımdan geçemiyor bir türlü. Facebook,tweeter,gmail derken hallediveriyoruz bütün iletişimimizi. Teknolojiyi seviyorum. Çocuksuz hatunlarla arkadaş olmayı da seviyorum. Bana ayıracak vakit bulabiliyorlar bu arada.

Neyse gündüz eve geldiğimde girişteki dükkanın teyzesi tutuşturdu elime. Günüm aydınlandı resmen. O aydınlıkla hemen fotoğrafladım. Cep telefonuyla hızlı çekimler oldu idare edin artık. Bu mallar ingiliz malı efenim. Adamlar yapmış.
                                           
                           
 
 
                     

4 yorum:

  1. peçeteler çooook güzeller evet adamlar yapmış.Artık neler gelicek o peçetelerle merakla bekliyorum.Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. Delim benim yaa! Merak etme benim en fazla 2 kedim bi kopegim bi de sessiz sakin kendi capinda takilan kocam bi de Zerrincim bi de.. tamam tamam cok kimsem varmis ama olsun daha da cok da olsa benim sana hep vaktim olur.Yeter ki sen okuldan kimseyi oldurup katil falan olma, bak hapishanede ne internet ne cep telefonu iste o zaman harbiden hasret kaliriz haa.

    YanıtlaSil
  3. peçetelerin çokçok güzellermiş kıskandım seni bakalım neler neler yapacaksın bunlarla seni sakinleştiren huzur ve sessizlik veren:)))

    YanıtlaSil
  4. Aşkolsun yaaa, olanı var olmayanı var, insanın canı çekiyor, hiç konurmu bu güzelim peçeteler şimdi buraya, hele benim gibi malzeme manyağı varsa izleyenlerinin arasında... :))

    YanıtlaSil