4 Nisan 2013 Perşembe

Gümbür gümbür geliyoruz

Çok çoook uzun zamandır sesim soluğum çıkmıyor farkındayım. Ama yepyeni bir koleksiyon hazırlama peşindeydim. Bu işe gönül vermenin de ötesinde baş koymuş,kendini adamış,gece dememiş,uzak dememiş,yorgunum dememiş iki deli yürek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Profesyonel çekimler yapıldığında bütün koleksiyonu daha detaylı yayınlayacağım ama şimdilik bir bukle göstereyim ve işimin başına döneyim.








8 yorum:

  1. Heyecanla bekliyorum.
    Göründüğü kadarıyla cicili bıcırlar yapmışsın.

    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel...

    YanıtlaSil
  3. Süper sevimli, çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Harika ötesi görünüyorlar:)

    YanıtlaSil
  5. Asli!!!! Inanilmaz seyler bunlar! Supersiniz! Bunca zaman nasil sesszi sakin durmayi ve bu guzellikleri kendine saklamayi becerdin bilmiyorum ama kesinlikle harika isler cikarmissiniz!

    YanıtlaSil
  6. Aslıcım kolay gelsin yanardağ gibi patlamış sanki biriktirdiğin tüm güzellikler. Bu oluşumun hikayesinide bir ara kaleme alsan keyifle okunası bir serüven olur bence.
    Ellerinize sağlık bol satışlar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla arkadaşım ekimden beri yaşadıklarımı anlatmaya kalksam ne vakit yeter ne sabır yeter. ayrıca o kadar tatsız ve zor şeyler de yaşandı ki bazı anıları sildim kafamdan. 7-8 ay debelen bunları çıkart.Bildiğimi sandığım her şey yetersiz çıktı.Bambaşka bir şeymiş bu bebek takımı işi...

      Sil