3 Ekim 2011 Pazartesi

ATÖLYEMİN PERİŞAN HALİ






Nasıl ama?
Ben evi boyatmıcaz heralde artık diye bi güzel yerleştirdiydim her bişilerimi,sonra boyacı bi girdi,her şey tekrar toplandı.Bööyle yığınlar halinde.Cumartesi bitti boya işi.Şimdi en azından çalışılacak duruma geldi odam.Hatta başladım çalışmaya.Ama yine de çooooooooooooooooook iş var yapacak.Bu cuma bir dolap daha gelecek.O da gelsin,iyice yerleştireceğim kumaşları,o zaman çekeceğim cici halini.Ooooof nasıl bitcek bu işler???

Bu arada www.maximui.com adresinde bebek battaniyelerim ve sevimli bir yastığım satışa çıktı.Bir sitenin pasaj üzerinden beni bulup böye bir fikirle gelmesi çok hoş.Ama yeni bir site olması nedeniyle çok fazla satış olmayacak gibime geliyor.Neyse bu da bir başlangıç.Zaten çok satış olsa nasıl yetiştireyim.Aplike bir de hepsi,koca koca,oy oy!
Bir yandan da bu sıralar acaip mutsuzum.Evin tadilatı,oğlanın hastalığı,okulların açılması,okuldaki ruhsuz duygusuz idareyle uğraşmak,suratıma bakan 50 küsür öğrenciye bilmem kaçıncı kez geniş zamanı anlatmak,emreyle dalaşıp durmak,tek başıma iş yapacam diye çırpınıp durmak falan derken içim soldu.Gözlerim söndü.O yüzden eski tadı yok yazılarımın,üzgünüm.İnşallah eski güzel satırlarıma dönerim en kısa zamanda.Hoşçakalın.

2 yorum:

  1. kolay gelsin işler devam ediyor desene:))

    YanıtlaSil
  2. Epey yoğunsunuz, kolay gelsin. Siteye girdim baktım , çok güzel düşünülmüş. Bol satışlar diliyorum, battaniyeleriniz çok güzel!

    YanıtlaSil