13 Ekim 2011 Perşembe

YEPİSYENİ ÇANTALARIM


Eveeet birinci çantam bu. Ama bu çanta uğursuz. Ya kardeşim her şeyi mi ters gider bir çantanın.Güzelce keçelerimi işledim,o kısımda sorun çıkmadı.Ama iş dikme kısmına geldiii film koptu.Sanki ilk kez dikiş diken aceminin tekiyim-ki o zaman bile böyle rezalet çıkarmadım yani-neresine elimi atsam elimde kaldı.Bir defo abidesi olarak dikecem bir yerlere.Bir kere bir yerlerde potluk yaptım dikerken yan kısmında tam da keçeye gelen yerde,tuhaf bir büzüşme kaldı.Sonra manyetik çıtçıtları dibine kadar kaydırmışım.Resmen kenarına dayamışım.Delmiş bulundum yerlerini geri almıyım hallederim dedim.Nah halladersin!!! Bitip de astarı falan çevirdikten sonra havada durmasın diye kenardan 1 c bırakıp bi dikiş daha atmak gerekir.Ay onu atamadım bir türlü.O çıtlar yüzünden kaydırıp durdum.Söktüm.Bu sefer de çok feci izi kaldı.Onu kamufle edeyim diye dantal koyayım dedim,o tam keçeye gelen yerdeki potluk yüzünden onu da koyamadım.Ay hadi o danteli kıvır mıvır fiyonk yaptım sabitledim.Ama keçenin üstü delik delik kaldı.Neyse güç bela sapları da diktikten sonra,tabi bana kaldı çanta bu haliyle.Sabah eşyalarımı koyarken bir de ne göreyim,daha bitmedi!!!Cepli kumaşı ters dikmişim cepler aşağı bakıyor iyi mi! Sonra bir de bugün kullanırken sapı da pes etti.Onda da zırvalamışım.Ay dedim pes pes pes.Pes yani aslı sana! Bu kadar mı uğursuz olur bir çanta ya da sen mi bu kadar beceriksizdin anlamadım valla.
Ama sonra düştü jeton.Yüklenme kızım kendine.Ben bunu migrenim tutmuş,ilaçlardan başım bi dünya olmuşken dikcem diye kastım da kastım.Al sana migrenli çanta.Bu kadar oluyomuş demeeeeek!Neymiş,bir daha migrenin tuttuğu zaman çanta dikmeyecekmişsin:)

4 yorum:

  1. Ne çok şanssızlık olmuş. Üzülmeyin zaman zaman oluyor böyle şeyler. Bu arada çanta çok güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. Buradan hiç kusurlu görünmüyor:)) Olur bazen öyle aksilikler. Nazarlık:))

    YanıtlaSil
  3. Nazamı değsi canım sana. sen bunu bir kez daha çalış ,burdan kusur görünmüyor ama madem bir sürü sıraladın. biraz kafan dağılınca yinele bunu çok güzel çüki:) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. çok cici olmuş buradan bakınca hi kusurlu görünmüyor çok güzel olmuş:))

    YanıtlaSil