6 Aralık 2011 Salı

ANALI KIZLININ ANASI GELDİ:)

Birkaç gün önce bir yazım vardı,çiçekli böcekli çantanın hem anne hem de kızı için tasarlanacağından bahseden.İşte o serinin ilk örneği ortaya çıkmış bulunuyor efendiiiim.
Çantamız,daha doğrusu portföyümüz budur.Bu portföy çok profesyonel işi oldu,içime çok sindi.Şu sap detaylarına bir bakın.
Bu sayede çanta üç farklı şekilde kullanılabilecek.İster boyundan çapraz askıyla,ister bileğe asılan küçük askısıyla,isterseniz de askıları çıkarıp kenarları da içe kıvırarak avcunuzda.
Bakın,içine kıvırıveriyoruz kuşgözlü uzantısını ne metal kalıyor ne kanca kalıyor ortada.Saplar her iki taraftan da geçmeli,böylece rahatça çıkartıp takabiliyor, kullanmadığınızda da sanki hiç askısı yokmuş havasını verecek şekilde kamufle edilebiliyor. İşlemelerin büyük bir kısmı kapaktaydı.Bu yüzden kapağın içine yine keçe bir astarla kapladım.Manyetik çıtçıtın olduğu kısmı da yuvarlak kesip geçiriverdim.Dediğim gibi çok temiz ve kaliteli bir iş oldu.Acaip gurur duydum kendimle yahu:)

5 yorum:

  1. süpersin Aslım ya, hep işçilik diyorum biliyorum ama demeden de geçemiyorum, şu çanta etsy'de bir gün durmaz gider ahh ahhhh.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım rengide çok hoş

    YanıtlaSil
  3. Ben artik kelimelerin kifayetsiz kaldigi yerdeyim. Elisi seyleri severim falan ama sendeki yenetgin ve sabrin onda biri bile yok bende. Blogunu bir suredir takip ediyorum ve bircok urununu de cok begeniyorum. Ama bu canta sanirim sessizligimi bozacak son nokta oldu. (Oyle her yazinin altina cok guzel olmus vb yorumlar yazmak bana pek samimi gelmiyor ama aslinda cogunu begeniyorum, bu begenimi seninle paylasmak neden garip geliyor bana bilmiyorum ya neyse.)
    Ellerine saglik, emegine saglik. Cok guzel isler cikartiyorsun. Tebrikler! Ozellikle de su manyetik citcitin oldugu kisimda ve sap kisimlarinda iscilik gercekten de temiz olmus. Bir kez daha hayran kaldim sana. =)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. sevgili witchie,ehehe feci şımardım valla:)hatta durup durup yeniden okuyorum yorumunu.sen susup susup ama tam konuşmuşsun.Benden başka insanların da yaptıklarımı beğenmesi ve bunu dillendirmesi muhteşem bir şey.Özellikle de burada,hiç bir art niyet ya da beklenti olmaksızın beğenilmek müthiş bir duygu.İnsan tanıdıklarından gelen beğeni nidalarına pek güvenemiyor,beni kırmamak için mi söylediler şüphesiyle.Ama buradaki yorumlar gerçek ve son derece de içten.Sadece beğenilerinden değil beğenmediğin yerlerden,daha iyi olabilecek kısımlardan ve aklına gelen önerilerden de bahsedersen çok sevinirim.Hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
  5. Tesekkur ederim Asli'cim. Tanidiklardan gelen yorumlara insan gonul rahatligiyla inanamiyor nedense, bu kadar guzel isler cikarmis oldugumuza inanasimiz yok sanirim =)

    YanıtlaSil