25 Aralık 2011 Pazar

KEDİCİKLERİM

Merhaba hepinize. Bol hastalıklı geçen bir kaç haftadan sonra döndüm.O kadar baygındım ki okula gitmememe rağmen evde bildiğiniz malak şeklinde yattım.Sadece yatabildim zaten. Televizyon izleyemedim,dikiş namına hiiiiç bir şey yapamadım.TV izlemeye mecali olmayan adamdan ne hayır gelcek zaten??Perşembe normalimsi oldum.Anında atölyeye daldım.O gün yaptım gri pisicikleri. Diğeri daha önce yapılmıştı.İkisi bir arada olsun dedim. Seri yapıyorum da bunlardan.
Tabi yaptıkça pişiyor insan.Her seferinde yeni bir şeyler geliyor aklıma.Mercana gitmiş oluyorum,yeni aparatar almış oluyorum,eklemeler yapıyorum. Hatta
yukarıdaki kediler yaptığım ilk kedili çanta mesela. Elimde kolon denen şu saplardan yoktu o zaman. Kuş gözü vardı galiba bi tek.Kurdeleden örme sap yapmıştım.Ayar aparatı falan yok tabi. Kanca da yok tak çıkar yapılsın diye. Şimdi bu çantayı alan arkadaş gri pisileri görünce yaaa benimki neden bu kadar güzel olmadıııı? diyerekten teessüfte bulundu.Ama napalım bu işin raconu da bu.İlk alan prototipi alır.İş sonradan pişer gelişir:) Allam yine mercana gitmek lazım ammavelakin:(Sorular: 1)ne ara? 2)hangi parayla? 3)bu soğukta mı?!!! 4)siparişleri yetiştirmek mi malzeme almak mı? loy loy loy!

3 yorum:

  1. ellerine sağlık canım daha iyi olduğuna sevindim.
    pisiler çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  2. Aslımmmmmmm geçmiş olsun, canım benim.Biraz daha iyi olduğuna sevindim. Pisilerle süslü çanta pek güzel.Ben de mutfak önlüğü diktim ve düğmelerimi ilk kez kullandım, öyle güzeller ki kullanmaya kıyamıyorum:))))

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık Aslıcım valla her ikisi de güzel olmuş ayırmamak lazım :D Sevgiler...

    YanıtlaSil