26 Aralık 2011 Pazartesi

KUŞLAAAR ŞEEEEN KUŞLAR HEEEEP GÜLÜŞEN KUŞLAAAAR

Nasıl sevimli olmuş mu şen kuşlarım? Bir arkadaşımın yeğeni için yaptım bu çantayı.Şu hayvanatlı battaniyeyi yaptığım küçükhanım için. Annesi ve kendisi çok beğenmişler. Öğretmenlikte harcamasın kendini demiş annesi:)Ayh,içimi mi okudu ne?? Şaka bir yana işi büyütmek lazım,bunun için de vakit lazım.E o da ben de olmadığına göre bir şekilde vakit satın almak lazım.Bunun için de ne yapmak lazım,dışarı iş vermek lazım.Değil mi??Ben de karar verdim parçabaşı çalışacak birini bulacağım.Çok fazla para falan veremem ama benim verebileceğim kadarına da ihtiyacı olan vardır elbet. Ondan sonra bi batında 15-20 çanta yapıp doğruca bir iki dükkan gezmesine.Elimde mal yokken gidip resim göstererek bakın ben bunları yapıyorum,ner dersiniz koyalım mı dükkana demek bana sonuçsuz bir çaba olacakmış gibi geldi hep.Ne dicek adam,aaa süpermiş kız bunlar,hadi bi 20 tane yap da getir mi?? O yüzden hedef 1:Dikiş bilen bir kadın bul. Hedef 2:bolca ürün hazırla. Hedef 3:Tükan tükan gez,üşenme miskiiiin! Hedef 4:Oooo işler açıldı bi kadın daha bul bakalım:)ehehehe Hedef 5:Eee bu kadınlara çalışacak bi yer lazım. Bi atölye mi açsak köhne möhne bi yerlerde?? Hedef 6:OOO atölye de hayırlı olsun hocanım!-Ha ne ,hoca hanım mı?Ay ben istifa ettim ayool! Haberin yok mu ha ha! Nasıl ama,5 yıllık kalkınma planı gibi oldu valla.Daha kısa vadeli olur inşalllllah!

8 yorum:

  1. umarım gerçekleşir dilekleriniz ,hayalleriniz.niye olmasın olanlar anne karnında mı yaptı herşeyi bir yerden başlanır sizinkide böyle olur:)
    ellerinize sağlık güzel olmuş

    YanıtlaSil
  2. Süpersin canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Yeni yıl için isteklerimin olduğu bir pano hazırlayacağım kışın yapmıştım.Bir kısmı oldu diğer dileklerim ve isteklerim içinde yılbaşı akşamı yapacağım sizede tavsiye ederim. Mutlu yıllar bol satışlar.

    YanıtlaSil
  4. yaptığın işlere bayılıyorum Aslım ya, çocuk olup, şu çantaya sahip olasım geldi.
    Parça başı iş yaptıracak kadın bul, fiatta zor da olsa anlaş, bir iki ay sonra zam istesin, satmak için dükkan dükkan dolaş, alsınlar paranı aybaşında veririz desinler ama vermesinler paranı almak için insanların peşinde koş, ahhh aaahhhh Aslım ya (...................)

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık kuşlar çok yakışmış çantaya

    YanıtlaSil
  6. hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,beğeniniz ve yorumlarınız kadar beni motive eden bir şey yok gerçekten:)Sevgili noblesse anlamadım ki beddua mı ediyosun iyi dilekte mi bulunuyosun?yani keşke sat da nasıl satarsan sat mı diyosuuun yoksa ay sakın bulaşma mı diyosun,anlamadım anacım:)örgü çantam,teşekkür ederim.epeydir cevap yazamadım sana.nasılsın? Mavişnur,geçen yıl mı diledim ne ara diledim bilmiyorum kendi işimi kurmak ve bununla geçimimi sağlayabilmek istemiştim. Tamamen olmasa da kısmen gerçekleşti ve süreç hala da devam ediyor.En azından sizlere ulaşabildim ve çevremdekiler de severek alıyorlar ürünlerimi.Bu benim için o kadar güzel bir şey ki.Bu seneki dileğim yine bununla ilgili yukarda da yazdığım gibi. Sana da gerçeğe dönüşen hayallerle dolu bir yıl diliyorum. Granni sew sen de hoşgeldin bu arada.

    YanıtlaSil
  7. Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun

    YanıtlaSil