11 Kasım 2012 Pazar

295 PARÇA SİYAH-BEYAZ-GRİ MALZEME SETİ

Yaklaşık 300 parçalık bir set hazırladım sizler için. İçinde yine bolca kurdele ve daha da bolca düğme var. 15 kasıma kadar emek sensin'de olacak.

Daha önce de düğmelerin kullanıldığı bir iki resim yayınlamıştım ama bu kadar çok düğmeyi satışa çıkarınca size kullanım alanlarıyla ilgili de biraz ilham vermek istedim. Düğme dediğiniz şey tabii ki sadece bir şeyleri iliklemek için kullanılmaz! Ne kadar sıkıcı:) Bakınız aşağıda millet nerelerde kullanmış.

RESİMLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜRÜNLER BENİM TARAFIMDAN YAPILMAMIŞTIR.










Gerisi de sizin yaratıcılığınıza kalmış artık. Yüzlerce düğmeyi bir arada uygun fiyatla almak isterseniz sağdaki emeksensin linkine tıklamanız yeterli. Ya da bana mail atabilir,istediğiniz tonlarda size özel karışık setler hazırlatabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Canım yaaa zaten nerde düğme görsem aklıma ilk sen geliyorsun :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. O ilk koyduğun fotoğrafı gerçekleştirmek üzere alınmış bi dolu düğmem, ve Türkiye'den buraya getirirken canı çıkmış bir abajurum var. Sanırım Christmas tatilinde yapıcam :)

    YanıtlaSil
  3. baktığında küçücük düğmeler ama neler neler yapmışlar hepsi birbirinden şıklar .

    YanıtlaSil
  4. Yapılmamştı yazısını yapılmıştır diye okumuşum bir an :)

    Siz bize ilham verirken boş da durmamışsınızdır muhtemelen. Hepsi de hem çok güzel hem de çok uzun sürmeyecekmiş gibi duruyor. Ya da davulun sesi uzaktan bana hoş geliyor :)

    Bir tane de olsa böyle güzel bir çalışma yapmak isterim...

    YanıtlaSil
  5. Dugmeler siz nelere kadirmissiniz! Ozellikle abajura bayildim super bir fikir!

    YanıtlaSil