9 Kasım 2012 Cuma

KALPLİ BEBEK ŞEKERİ SETİ

Bebek doğumlarında ya da çocuğunuzun doğumgünlerinde ya da nikahınızda dağıtabileceğiniz şık ve sevimli kalp şeklinde süslerimiz. Şeker ya da çikolata eklenebilir.


4 yorum:

  1. Kalpli seriyi ben de çok sevdim, kahve, pembe ve ekru yakışıyorlar birbirlerine...
    Resim de gayet iyi çıkmış, bende o uyduruk masa lambası da yok ve geceleri çalıştığım için resimleri de gece çekiyorum genelde, photoscape sağolsun toparlıyo biraz..:)
    Sizzix kalıplarını ben de e-bay den almıştım, yeni bir sipariş vermeyi düşünüyorum yakında, bakalım ne zaman, amazondan alışveriş yapmadım hiç, belki de orayı denerim bukez ben de, nakliyesi düşündürüyo insanı işte..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sizzix.uk'den aldım. orda yaşayan bir arkadaşıma gidecek kargo. o da türkiyeye annesine bir şeyler yollayacakmış,o zaman gönderecek benimkileri de. Annesi de bana gönderecek sonra...Şaka gibi bir yolculuk ama yarı fiyatına alınca ödenebilecek küçük bir bedel olarak kabul ettim napıyım:)
      Bugün balkonda çekim yaptım duvar süslerim için. Kalpleri de orda çekmek lazım. Yine de çok profesyonel olmadı.Makineyi kullanmayı öğreneydim iyidi tabi:)

      Sil
    2. Ahh biraz uzun bir yol olacak ama dediğin gibi Türkiye'deki fiyatlarla ve çeşitle kıyaslanınca katlanılabilir..
      Benim de bir tanıdığım olsa oralarda kesinlikle başvuracağım yöntem bu olurdu.
      Ben de pazar gümleri hava güzel olursa balkon çekimi yapıyorum :))

      Sil
  2. Ahh ah, biz bi yanyana gelsek var ya, ben sana kartonu değil kesmek evde bile yaparım! Neyse tembelliğinin bedelini ödemeye razıysan sorun yok =)
    Sizzix kalıplarıyla ilgili olarak da sana süpriz yapıcaktım ama bu yazdıklarını okuyunca kıyamadım valla. Kalıpların geldi de ben onu paket yaptım bile. Anneme değil doğrudan sana göndericem ama bugün fizik tedavi sonrası belim izin vermedi postaneye kadar yürümeme. İnşallah yarın veya öbür gün evden çıkabilirsem o zaman 1 haftaya elinde olur şekerparem.
    Kalıp fiyatları da amma pahallıymış ha, iyi etmişiz burdan almakla.

    YanıtlaSil