22 Temmuz 2011 Cuma

ESKİLERE DE EL ATTIM





Bunlardan kelebek yeni.O da bitmedi.Kenarlarına dikiş geçmek istiyorum.Diğerlerine yaptığım gibi.Olayın havasını anında değiştirdi bence.Ben bu kumaş boyama olayında kenarlara takılıyomuşum meğerse.Mavilide iğneardı geçtim.Baktım o kastı,aplike yapıyomuş kadar oldum daha kolay napsam diye düşünüp makina dikişini denemeye karar verdim ve çok da memnun kaldım.Bundan sonra olayım budur arkadaşlar.Haa hesapta ütüleyince sabitleniyo bu boyalar,ütüledim ama yıkamadım.Bu kadar emek yıkanınca bozulmaz inşallah.

7 yorum:

  1. 30 derecede yıkarsan daha uzun ömürlü olur
    ellerine sağlık çok hoş olmuş
    dikişle kontür çekmen harika fikir çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim,beğenilmek ne güzel bir duygu:)valla hesapta aplikeden kanaviçeden kolay olsun çabuk bitsin diye girdim bu boyama işine ama kontür olayı tüy dikti:)ama yapmayınca da çok boş geliyo gözüme arkadaşım.ya da ben mi daha acemiyim,bir şeyleri yanlış mı yapıyorum çözemedim.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık,tümü çok güzel, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim mamila,seni daha önce görmedim burda,ilk gelişin mi?

    YanıtlaSil
  5. kenarına dikiş geçince daha da güzel olmuş, bayıldım, sonunda kumaş boyalarımı çıkartıcam valla.Kelebek yeni... ne renk iplik geçiceksin bakalım ve kelebek ne olacak acaba..
    Arka yüzden ütüleyince boya sabitleniyor, hiç birşey olmuyor aslıcım merek etme:))))

    YanıtlaSil
  6. merhabalar yeni izleyicinizim boyamalrınızı çok beğendim benim zevkime çok uygun ve güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık...keyifli bir blogunuz var...müsait bir vakit bende bloguma beklerim:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba. Sizi buldum için çok sevindim.Kumaş çok güzel. Ellerinize sağlık.
    Sevgilerle, Karen Hanım

    YanıtlaSil