9 Temmuz 2011 Cumartesi

KUMAŞ BOYAMADA SON ÇILGINLIKLARIM:)

Eveeet,kapkara camdan kelebekten ve noblesseden pebeo olayını duyduktan sonra beni kim tutabilir?Hiç kimse! Hatta kavurucu sıcaklar bile! Dün aldım soluğu kadıköyde.Geçen sefer gittiğimde salaklık edip ilk girme gafletinde bulunduğum ve de saçma sapan boyalar alıp çıktığım nezih'in karşısında güven kırtasiye var.Kırtasiye dediğime bakmayın burası bir hobi cenneti.Alt katında binlerce hobi boyası mevcut(muş).Sanırım 2 saat falan kaldım.Rengarenk kumaş boyalarını görünce karar vermek tam bir kabus oldu.İnsan hepsini almak istiyor çünkü ben farklı renkleri bir arada kullanmaya bayılırım.Neyse uzun çırpınışlar sonucu koca bir torba dolusu boya,adam gibi bir kaç fırça ve bir takım boya malzemeleriyle dükkandan kendimi kurtardım.Yalnız bu pebeo uçmuş arkadaşlar.O ne öyle ya,8 lira kendileri.Yani tamam en kalitelisi oymuş kabul ama benim cüzdanımın da bir sınırı var malesef.2 tanecik pebeo aldıktan sonra art deco(2.75),tex.co(2.50) ve plaid(4.50) marka boyalardan aşağıda gördüğünüz bir hazine yığını yapmayı başardım.

Veee soluğu bir hışımla evde alıp aşağıdaki seriye başladım.




Bu ağaç desenini çok çok çok seviyorum.Her rengini yapmamdan belli oluyordur herhalde.Ki daha da yapmayı planıyorum:)Çizimi de boyaması da çok keyifli.Motifler ne çok büyük ne de çok küçük.Çok büyük motiflerde boyamak çok mantıklı olmuyormuş.Bir hevesle denediğim kedicikte bunu anladım.Çok küçükler de feci uğraştırıyor.Ama onlarda da tekstil kalemlerini kullanabiliyorsunuz.
Ki gittiğim yerde yine çeşit çeşit ve de uçları da gayet ince olan kumaş kalemleri vardı.Ki bunların fiyatı da 6.50 idi.Ve içim gitmesine rağmen 3 tane alabildim sadece.Aşağıdaki minyatür çiçeklerin sapıkça küçük olan kısımlarını ancak onlarla boyayabildim.


Hemen uçlarını da çekip göstereyim size.


Yeşil ve pembeler yeni aldıklarım.Bunlar iki taraflı bir de.Biri kalın biri ince.Diğer resim de daha önce aldıklarım.Bunlar resmen çocuklar tişört boyasın diye satılıyo.Ve ben bütün acemiliğimle gidip bunlardan aldım:(Of of!
İnsanın her şeyi yapmak istemesi ne zormuş:)

5 yorum:

  1. Aslıcım ağaç desenine bayıldım, renkleri çok güzel ayarlamışsın, harika olmuş ama ne olacaklar bu desenler onu merak eder oldum:)))

    YanıtlaSil
  2. pebeo'nun fiatı çok artmış gerçekten ben epeydir kumaş boyası almıyordum, bu durumda pebeoyu bırakmak en iyisi, zaten metalik ve pırıltılı renklerde artdeco daha iyi, plaid zaten tartışılmaz.

    YanıtlaSil
  3. hehe di mi!!şu an bu boyama işine o kadar kaptırdım ki kendimi durmadan boyuyorum:)çoook büyük ihtimalle çanta olacak bu desenler arkadaşım.cep telefonuyla çektim resimlerini yaptıklarımın,o yüzden renk tonları tam da belli olmamış.ama çanta haline getirdiğimde daha profesyonel bir çekim yapıp pasaja koyacağım.o zaman gör asıl renkleri:)

    YanıtlaSil
  4. ağaç figürü çok güzel renklerini çok beğendim renklerle dansın kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim.öyle,değil mi:)bu damlacık deseniyle neler neler yapılır düşünsene.

    YanıtlaSil