21 Temmuz 2011 Perşembe

YENİ ÇANTA:)



Eveeet,sonunda bir şeyler dikmeyi başarabildim.Bu çantamıza pastel düşler adını verdim.Tamamen pastel tonlarda,insana iyi şeyler hissettiriyor bence.En azından bana.Ki ben normalde pastel tonlar kullanmam.Daha çok turuncular, fuşyalar, yeşiller,morlar insanıyımdır.Ama bu sefer çok sevimli göründü gözüme bu renkler.İşlemeler çoook yumuşak bir süetten.Danteller de benim olmazsa olmazım.Pasajıma ekledim.Buyrun efendim.




Bunlar da meşhuuur kumaş boyama çalışmalarımdan birine ait.Dedim ya boyamaktan dikemiyorum diye.Bir de bu boyama olayında beni tatmin etmeyen bir şey var.Ne olduğunu adlandıramıyorum.Desenleri bu şekilde boyayabilmek ve aplikeyle yapamadığım şeyleri yapabilmek çok güzel.Ama bilmiyorum,hah oldu,süper oldu diyemedim daha.Bu çanta da çok hoş gözüküyor.İçine çanta telası aldım koydum.Güzel bir şey.Kalın,yapışkanlı.Kenarlarına pile attım,hafif daraldı tepeye doğru böylece.İçine puantiyeli astar yaptım.Ama of işte of.Ne eksik???

5 yorum:

  1. hiç birşey eksik değil aslıcım, her ikisine de bayıldım, acaba bir de yastık yapmayı denesen mi?

    YanıtlaSil
  2. Hiç kusur aramayın, yok çünkü. Çok güzeller:))

    YanıtlaSil
  3. ayy çok sağolun valla arkadaşlar:)biraz mükemmeliyetçilik var galiba bende.ama bu yazıyı yazdıktan sonra bir yol buldum.daha önce iğneardı ile etrafını geçmeye başlamıştım bir modelin.şu ağaç motifinin mavili olanını.ama yap yap bitmiyo tabi.bugün baktım baktım baktım sonunda dedim ki neden ille de iğneardı?ve makina dikişi denedim.sonuç:süper oldu.hah şimdi oldu dedim sonunda.yarın ilk iş bu şekilde yapıp hemencecik bitiriverdiğim bir modeli fotoğraflayacağım.
    bu arada noblesse,hakkaten yastık yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki aklıma bile gelmiyor artık.sanki yaz mevsiminde çanta daha çok satar diye düşündüm haldır haldır çanta yapıyorum.ama evet yastık da yapmak lazım.aynı motiften hem çanta hem yastık yapmak lazım.hatta çanta ve kemer takım da olur mesela.of amma uzattım:)

    YanıtlaSil
  4. makina dikişi geçilmiş halini görmeliyimmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  5. noblessecim,makine dikişi dediğim elde makine dikişi ha,makinede dikmedim yani.az önce de bloga ekledim.çok net olmasa da:)

    YanıtlaSil