1 Ağustos 2011 Pazartesi

BİŞİ SORCAM




Arkadaşlar İstanbulda yaşayan biriyim ama malzeme sıkıntısı çekiyorum.Daha doğrusu yabancı bloglarda gördüğüm bir sürü güzel şey var,ama burda onları satan yer var mı bilmiyorum.Kumaş değil aradığım ama ilginç aletler oluyor,ya da ne bileyim çok hoş depolama üniteleri oluyor.Mesela şu yukarıdaki makaralık,bobin saklama kutusu ve çekmece düzenleyici.Bayıldım ben bunlara.İstanbulda ya da ülke genelinde bunları gören var mı?Yoksa yurtdışından sipariş edeceğim mecburen.

2 yorum:

  1. Aslııı, bak aklıma ne geldi.
    Şu en sondaki makara standı için. Diyorum ki: Her derde deva kağıt havlu rulolarına çöp şiş saplayarak sen bunu yaparsın gibi :) Hatta strech film ruloları daha sert, daha iyi olabilir. Sen bir de süslersin onu. Off pek güzel canlandı gözümde. Bak sana bir sabaha karşı BUBEY (Bunu Ben Yaptım) ödevi :)

    YanıtlaSil
  2. vaaaay BUBEY de gayet iyi bir fikir.şu rulo olayına gelinceee,çöp şiş ince olur sanki,başka ne olur kiii,aslında bauhausta çıtalar satılıyor.onlardan 8 cmlik kestirip o rulolara yapıştırsam.. hmm olabilir bak bu,peki o ruloyu nereye sabitleyebilirim???ya da o ruloyu dikey olarak bir sopaya geçirsem,kağıt havlu sopaları oluyo ya süslü,papatyalı falan 1 milyoncularda.çubukları da hafif havaya doğru yerleştirsem.fincanlıklardaki gibi. eveeet, süpersin nihal abla.ilham perim benim.muuuuuuck.

    YanıtlaSil