22 Ağustos 2011 Pazartesi

SONUNDA BİTEN,BİTİP DE DİKİLENLER:)

Artık az çok tanıdınız beni.Bir işe başlarım insanüstü bir hevesle ama azcık yapıp da ortaya bir şeyler çıkınca e tamam bu böyle bişi olcak işte anladık diyip bırakır kafamda uçuşan yüzlerce ilhamdan birine takılır giderim.Dolayısıyla kolay kolay bitmez elimdeki işler ama bitince de hepsi birden biter.Artık baktım ki yarım işler bir çekmeceden fazlasını doldurmaya başladı hadi kızım miskin kaldır totoyu da bişiler bitir artık dedim ve de aşağı da gördüklerinizi bitirdim.Kırlent pasajımda satışta efendim.Çanta siparişti,bu yüzden pasaja koymadım.Ve de sevinçli bir haber,aynı çantadan da 10 adet sipariş aldım:)Eee tabi aynı kumaşı da ıh bulurum.Nasıl olcek bilmiyorum hiç:)ehehe ama olsun,beğenilmek çooook süper hiper bişi yahu:)
Neyse gelelim bitenlere.Gerçi burda şimdi 2 tanesinin resmi var.Ama öte yandan bir sürü kütüphane boyadım yeni atölyem için.Bir sürü kavanoz aldım,düğmelerimi yerleştirdim.2 makine çamaşır yıkadım astım.Allahın cezası fantom sulu süpürgemi işi bittikten sonra yıkamaya halim kalmadığı için günlerdir bekletiyordum,sonunda döktüm ve yıkadım.Iııy iğrençti:(Kocamın kavun keserken yerlere damlattığı kavun sularını görüp delirip mutfağı sildim.Ha bir ara kadıköye gittim,iki sosyalleştim,çanta siparişlerimi aldım geldim.Oğluma azcık annelik ettim.Bi sigara,iki koca bardak ice tea içtim.Çantalar için kumaş kestim.Pasaja ürün girdim.Gündüz bir ara ütü yaptım.Ama hala daha lan hiçbişi yapamadan gün bitti yine modunda ay dur bari bi de bloga yazı yazayım diyerek bilgisayarı kapıverdim.
Anlayacağınız çoook yorgunum.Ve de az sonra uyuyacağım inşallah.Lafı da bu yorgunluğa rağmen inatla ve başarıyla uzatıyorum.Çünkü aslında çok konuşasım var.Ama konuşacak adam yok.Kocam mı?Bilmiyorum sizinkiler nasıl ama biz pek iletişim kuramıyoruz artık.Neyse bi de bu konuya girmiyim.Ama diyebilirim ki onunla konuşacağıma size yazıyorum işte.Daha ne diyim yani?Ve şimdi resimleeeeer,ta ta ta taaaaaa:)

Bu çintemani çin çin projesinin ilk ayağı.Sonunda dikmeyi başardım:)


Ve handanın damlaları isimli eserimiz de sonunda dikilenler kervanına katıldı.Biteli çok olmuştu lakin benim çanta sapı dikme nefretimden ötürü öööyle bekledi durdu garibim. Bu arada handancım da çantaya bayıldı.Hatta bi de yeşili sipariş etti.Handan asla bayılmaz bir şeye, bu yüzden acaip onore oldum:)
Bu önden görünüşümüz.


Arka taraftan bir poz:


İçimiz de bu şekil efendim.İçinde kullandığım kumaşlar dışındaki o kadar o kadar o kadar birbirine uydu ki anlatamam.


Sonra bir de mavi çanta bitirdim.Siparişti o.Ayağımdan dolayı ertelemiştim.Pasajda vardı,bakanlar bilir,şu benim flörtik kedi var ya,çapkın çapkın bakan,ondan mavi kumaşa işlenmiş bir model.Artık aplikeden gıııııına geldi.Çok zor yapıyorum.Bu yüzden elimde biten ürünleri artık siparişten de kaldırıyorum.Eskiden çok sevinirdim talep gelince.Şimdi ay allahım yine mi aplike diyorum.Hepsinin keçeli versiyonunu yapacağım.O zaman normal dikiveriyorum elimde hemencecik.İnce kumaşta güzel durmuyabiliyor yorganlama dikişiama keçede,kalın süette falan çok şık duruyor vallahi.

Hala konuşuyorum di mi?Fark ettim:(Susuyor ve gidiyorum.Sizi de öpüyoruuuuum.

9 yorum:

  1. canım süper bir anlatım harikasın:))
    ellerine sağlık harikalar.

    yastığın ana kumaşı nedir ketenmi?

    YanıtlaSil
  2. Güzelim ağzına, ellerine sağlık ne güzel döktürüvermişsin bir gününü :D Siparişlerine sevindim kolaylıklar diliyorum. Bu arada çantana bayıldım harikaolmuş çok şık, ellerine sağlık. Hadi sevgiyle kal canım.

    YanıtlaSil
  3. Gün içinde ne çok iş yapmışsın aslında, okurken yoruldum, atölyen bitince fotoğraflarını görmeyi çok isterim.Yastık olağanüstü, bayıldım.Çanta pek şık, ellerine sağlık.Bol, hayırlı kazançlar aslıcığım, ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim arkadaşlar.beğenmenize çook sevindim.yastığın kumaşı kanvas örgüçantam.genelde kanvas çalışıyorum.sert dokusu dikimi çok kolaylaştırıyor.atölyenin gerçekten bitmesi ne zaman olur bilmiyorum noblesse,boyacı bir girsin de hele.eylül sonunu bulacak korkarım ki:(ben de en son ve en mükemmel halini göstermek istiyorum size.o yüzden biraz daha bekleteceğim.sibelcim sen neler yapıyorsun.daha fillerimi boyayamadım bile:(

    YanıtlaSil
  5. Miskinmiş... Böyle miskinliğe can kurban:))

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel, ama yorumdan önce gidip sorayım dedim o miskin lafı nereden çıktı diye... Nedret'cim lafı ağzımdan almışsın :) Ee tabii, aklın yolu bir, di mi ama? :D
    Çok güzeller, siparişlere yetişeme inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. O kadar yorulmuşsunuz ama sonuçlar harika.

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık harika olmuş kırlent ve çanta, siparişlerin için de kolay gelsin bu arada...bende atölyeni çok merak ediyorum...sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. bloğunuzu şuan keşfettim ve ilk gördüğüm şey damlacıklı çanta oldu bayıldım,ilerdeki sayfalarda kimbilir ne güzellikler var diyorum şuan içimden lafı fazla uzatmadan gidip gezmek istiyorum görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil