15 Ağustos 2011 Pazartesi

GELENLER HOŞGELMİİİİŞ

Ooooo bi süre bakamadım bloga sonra bir baktım amanın gelenin kalanın haddi hesabı yok.Hoşgeldiniz hepiniz.Hepinizin bloguna girip yorum bırakmaya çalışıyorum ama bazen bağlantı yavaşlığından bazen benim hayatımın hızından başarılı olamıyorum.O yüzden dedim buradan yazıvereyim bari.
Bu ara bir de ayak sıkıntım var efendim.Her şey eşim emrenin aslının ayağının üzerinden baza geçirecek kadar güçlü müyüm acaba diye düşünmesiyle başladı.adam bir asıldı bazaya hooop benim parmağın üstünden aşır sen,bir baktım baş parmak tırnağım olması gereken yerden 3 cm yanda duruyo.tırnağı da kapmış baza meğerse.doktor bekleyelim belki kendi kendine yapışır dedi ama ı-ıh.sonra ben bir daha aynı bazaya-ki artık kendisine katil baza diyoruz-bi güzel çarpıp bir daha kaldırınca sonunda çektirmek şart oldu.sadece kökünde minicik bir parça tuttuğu için çekim kolay oldu.tabi ağrısı epeyce kuvvetliydi sonrasında.
neyse ben böyle kör topal idare ederken-ki bu arada mercan sürekli ayağıma basıyor,bir şekilde ayarlayıp tam başğarmağımın üstüne atıveriyor kendini,emre azimle hala parmağımın yakınlarında gezinip duruyor,bu arada ev dandini,tadilat yapılacak diye herşey her yerde,ben toplamaya çalışırken sürekli bir yerlere çarpıyorum falan...-dün markette öküzün teki,hatta öküz az gelir,nasıl becerdi anlamadım,hız denemesi yapıyordu herhalde,alışveriş arabasını aynı ayağın üzerinden bir güzel geçirdi.YOK BÖYLE BİR ŞEY!!!!!
Şimdi yanındaki parmak da arızalı:)Hırsımdam ve acımdan marketin ortasında ağladım.O sevgili öküzü de o arabanın demirlerine sokacaktım ya da demirleri ona sokacaktım bilemiyorum.Kendimi kaybettim sinirden.Ağlaya zırlaya geldik eve.Pansuman falan yaptım.Bir sürü ağrı kesici aldım.Zar zor geçti acısı.Bir çölde gezinen bahtsız bedevi vardır bilirsiniz,hani kutup ayısıyla karşılaşan:)Aynen o durumdayım anlayacağınız.

Neyse bir yandan bu ayak derdiyle uğraşırken bir yandan da evdeki atölyemi adam etmeye çalışıyorum.Evdeki bütün dolap ve türevlerini odaya taşıyıp boyamak gibi bir idealin peşindeyim.Her yer kumaş kumaş kumaş:)Ve düğme tabii ki:)eheheh!Henüz bir gelişme kaydedemedim.Curcuna devam.Bu yüzden no dikiş no nakış no üretim bu ara.Bir de ayağım yüzünden tabii. En kısa zamanda aranıza döneceğim.Gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşeeeem olacaaaaak şarkısının sözleriyle de veda ediyorum şimdilik.
Bu arada noblesse nihayet döndün evine yahu.Nasıldı izmir?Haftaya da ben gidecem:)

10 yorum:

  1. yazını uuuffff, ayyyy, Aa aaa şeklinde okurken hem üzüldüm hem de, çok özür dilerim, kahkahamı tutamadım.Canın nasıl acımıştır kimbilir, geçmiş olsun.
    İzmir'de nem bu sene daha az, hava geçmiş yıllara göre daha iyiydi ama sıcaktı tabii, çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  2. ya sorma valla ben de yazarken gülmedim değil hani.zaten her şey bir şaka gibi feci halde.ay izmir çok büyüyor gözümde,ama inşallah iyi gelir.istanbul hoş da bu aralar,serin,rüzgarlı.hatta ev işi bile yapabiliyorum.lay lay lay:)bırakasım yok o yüzden.bu arada düğmelerden ortaya karışık bi torba yapıp yollayacağım sana.milyonlarca düğmem var malum.adresini ver bacım.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun tekrar canım, yani hep de aynı ayağa denk gelmesi de ilginç :P Kolay gelsin... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Sibelcim inşallah biran önce iyileş, ev toparlansın, bi de kargoyla uğraşmanı istemem, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. sibelcim değil aslıcım:(aşkolsuuuun:)yukarda sibelin yorumunu okurken mi yazdın bana cevabı?gördüğünün ve düşündüğünün birbirine karıştığı o komik anlardan biri di mi?sen bana mail at da kargocu evin dibinde.normal yürür hale gelince yollarım.

    YanıtlaSil
  6. canım yaaa, üstüste gelen aksilklere üzüldüm ama anacım öylede bir anlatmışsınki kendimide yer yer tutamadım güldüm inan. tırnak kalkma sahnesi ıyyyy kıyamam nede acı o senin ayak aksiliklerde resmen tavan yapmış.
    çok geçmiş olsun sevgiler kolay gelsin

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim örgüçantam ve sibelcim.acım azaldıkça ben de gülüyorum artık zaten:)

    YanıtlaSil
  8. Aslııııııı çok özür dilerim, çok utandım, adresimi e-maille göndereyim o zaman ama sen de bana gönder olur mu?

    YanıtlaSil
  9. hoşgelmişsin...ama ben de hoşgeldim..:))

    YanıtlaSil
  10. off çok fena olmuş parmağın, geçmiş olsun...
    ben d e olsam zırıl zırıl ağlardım kesin..iyi bile dayanmışsın ...

    YanıtlaSil