9 Ağustos 2011 Salı

İTİRAF EDİYORUM DÜĞME SAPIĞIYIM














Ya noldu anlamadım,ne ara düğmeye sardım ben?
Her şey neyle başladı??? Hmmm sanırım handanın damlalarıyla,yok yok ondan önce almıştım ben bir sürü düğme.Ay yok hatırlamıyorum valla noldu da ben sapıttım böyle.Ama hepsi cuma pazarındaki o amcanın suçu.O kadar güzel düğmeleri vardi ki...Ah ah,şu an bile evde bi milyon düğme varken ve ben onları koymak için deli gibi kavanoz alırken bile hala içimde bir sapık git git diyor,bu haftada cuma pazarına git,yeni mallar gelir kesin,daha büyük düğmeler bulursun diyor.Allahım aklıma mukayet ol.1 tl arkadaşlar,alınmaz mı?İlk seferde 5 torba almıştım.Sonra... sonrası bu işte,yukardaki resimler ve resme girmeyenler.Dur bakayım 20 liralık bi yerden aldım,2 liralık bi yerden 6 liralık da başka bir yerden.28 torba düğme aldım arkadaşlar.Bunların içindeki adet sabit değil bu arada.Kocaaaaaman bir torba siyah düğmeyi de -ki içinde yüzlerce vardır heralde- içinde 10 tane olan bir torbayı da aynı fiyata verdi amca sağolsun.O da inanamadı zaten bendeki açlığa.Ben seçtikçe yeni renkler çıkardı hain.
Neticede eve dönerken canım çıktı.Tabi bir sürü kumaş da aldım.Eve güç bela ulaştığımda hala utanmadan anneme söyleniyordum pazarda doğru düzgün bir şey yoktu diye.Annem bir torbalara bir bana baktı.Dedim dövecek heralde:)Ama yoktu gerçekten de.Düğmelerin çoğu küçük boy,kumaşlar da anca çanta astarı olur yani.Bu hafta yine gidesim var feci halde.Bu ayakla nasıl yapacam bilmiyorum ama çok fena dellenmiş durumdayım.Bu düğmeler kavanozlara girip atölyem yerleştiğinde bir daha çekeceğim fotolarını.Söyleyin ama sizin de ağzınız sulanmadı mı yahu????

7 yorum:

  1. Allah yardım etsin güzelim, bence bunları bir an önce kullan yoksa al al sonu yok anacım (kendimden biliyorum :D)Mesela bir kırlent yap sadece düğmeler olsun ne hoş durur di mi :D Sevgiler canım kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. kumaşların ve düğmelerin birleşiminden oluşacak harikaları merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
  3. bir yandan kullan güzelim yoksa yakında manifaturacı dükkanı açarsın:))). kolay gelsin

    YanıtlaSil
  4. he valla satmayı da düşünmedim değil:)elimde siparişler var bu ara deli oluyorum vakitsizlikten.melül melül bakıyorum düğmeciklerime örgüçantam.
    bu arada sibelcim aynen dediğin gibi bi yastık var benim de kafamda.ama düğmelerin altına yuvarlak keçeler de koyacağım.pazar günü verdim keçe siparişlerimi,hala gelmediler:(
    ve içimizdeki karnaval,emin ol gerçekten harika olacaklar.eylemlerim devam edecek:)

    YanıtlaSil
  5. Aslıcığım 15gündür buralarda değildim, neler paylaşmışsın neler.Öncelikle düğmelerini çok kıskandığımı itiraf etmeliyim, ben de 1TL'ye bulsam alırdım valla ama nerde benim yaşadığım memlekette tanesine 25kr.istiyorlar.
    Aile fotoğraflarına uzun uzun baktım ne hoş ne güzelsin, maşallah allah nazarlardan saklasın ve çok mutlu görünüyorsun, sevgi, mutluluk, sağlık yuvandan hiç eksik olmasın.
    Düğmelerle neler yapacaksın meraktan ölücem:)))

    YanıtlaSil
  6. çok merak ediyorum ve bekliyorum düğmelerden ne harikalar yaratacaksınız çünkü bende bir düğme delisiyim ama ben 3.4 taneöyle yani değişik düğmeler alıyorum .sevgiler
    çılgın mevdoş

    YanıtlaSil
  7. Düğmeler kıskandıracak güzellikte...Kim bilir neler yapılır bu renk cümbüşü düğmelerle! Bloğunuza yeni geldim, şöyle bir gezineyim izninizle:))

    YanıtlaSil