19 Ağustos 2011 Cuma

KUTU KUTU PENSE




Ayağımın derdinden yerimden kıpırdayamayıp eve hapsolduğum günler boyunca bir yandan da atölyemi ve evimi toparlamaya uğraştım.Ama şöyle bir sorun var,atölyeyi adama çevirmek için duvarlara dolap monte edilmesi gerek.Duvara dolap monte edebilmek için önce mutfağımın yapılması gerek.Çünkü çıkartılacak mutfak dolaplarını alacağım oraya.Mutfağın daha pek yapılası yok.Usta aramalarımız devam etmekte.İstanbulda tanıdığınız memnun kaldığınız mutfak boya vs ustası varsa lütfen acil bilgi veriniz.Yoksa delirecem!!!!
Neyse mutfak yapılmıyor,dolaplar da takılmıyor sonuç olarak.Peki madem öyleyse,elimizde bir sürü raf var.Onları takalım bari.I-ıh o da olmaz çünküüüü onların takılabilmesi için de duvarların boyanması lazım.Duvarda bir sürü raf varken boyanması çok zor olur bi kere:(
E geldik mi başladığımız yere.Atölye bana bakar ben atölyeye.Bu arada curcunada çalışamadığım için siparişler de bekler durur.
Bari dedim boş boş durmayayım da elimdeki kutuları süsleyeyim.Bir ara taşıncaktık ya biz,o ara işte bakkaldan çakkaldan bir sürü kolimsi,kutumsu şeyler toplamıştım.O kutular çirkin çirkin bekleşiyorlardı.Çok da işe yarar şeyler atılmaz da.Ben de başladım bunları kumaş kaplamaya.Sonra gittim yapışkan folyo aldım.Onunla da yaptım ama onların resmini çekmedeim daha.Çekeyim ekleyeceğim.Acaip şirin oldular.
İçinde dosyaların zarfların olduğu kutu da tam bir geri dönüşüm işi oldu vallahi.Ne demiştim ben buna,BYO:)(Ben Yaptım Oldu)O kutu bulaşık makinesi deterjanı kutusu.Şu tablet olanlarınki.Bunu bi güzel kestim biçtim.Sonra da bu görkemli çiçekli kumaşla kapladım.Bayıldım var ya,resmen kendime hayran kaldım,nasıl oldu da bunu akıl ettim diye.Elimde bir sürü parça pinçik kumaş var.Ama bir yandan da uyumlu bir kombinasyon yaratmak lazım.O yüzden iyi düşünmek lazım.Bunları bitirince size görsel bir şölen sunacağım.Şimdilik bu resimler yetinin.
Haa bu arada benim parmak toparlandı ya azcık,çatlak aslı napar hemen,tabii ki cuma pazarına atar kendini.Ve ne alır???????
Tabii ki DÜĞMEEEEEE!
Yeni düğme krizimin fotoları da en kısa zamanda burada.Benden ayrılmayın:)

2 yorum:

  1. kendine hayran olmakta haklısın canım MAŞALLAH da diyelim:))
    süper olmuşlar yenilenmişler

    YanıtlaSil
  2. Aslıcım:))) parmağının iyileşmeye başladığına çok sevindim, en önemli konu bu.Mutfakta, atölyede hepsi olur.BYO çalışmanı çok sevdim, ellerine sağlık.Benimde böyle bir kutum var kaplıcam kesin bende:)))

    YanıtlaSil