27 Ağustos 2011 Cumartesi

HAY BEN BU TATİLİN...

Çok kısa yazacağım.Geçen perşembe yola çıktık.Hesapta assos'a gidiyoruz.o faslı detaylı vercem sonra.gittik,nefret ettik.çıktık çeşmeye geldik.bulduk bi yer pzt'ye kadar kalcaz.sonra kayınvalidelere yazlığa,cmt'ye kadar da ordayız.Ama ben acaaaaaaip daraldım bile.Bir kere sürekli uyuklayan kocamdan daraldım.4 yaş krizine dibine kadar giren oğlumdan daraldım.Otel odalarında çocukla perişan olmaktan daraldım.Denizden havuzdan kumdan güneşten mayo giymekten sabah kahvaltıyı kaçırmamak için erken kalkmaktan emrenin hadi yüzelim demesinden mercanın hiç söz dinlememesinden gece 9da başlayıp kafamı belleyen salak animatörlerden millet rahatsız olur mu demeden hem televizyonunu hem de balkonunun kapısını sonuna kadar açıp bana sormadan bir sürü şey dinleten çok afedersiniz dallamalardan SIKILDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!

EVİME GİTMEK İSTİYORUM.

Fırsat buldukça yazacağım.Ama benim fırsat bulmuş halim de haftada 1 yazıyor neredeyse.Zaten deli gibi elimdeki işlerle uğraşıyorum bir yandan.Plajda aplike yapan bir tip düşünün:)

Neyse,hepinizi çoooooooook öptüm.

4 yorum:

  1. Canım benim ama bu nasıl tatil anacım, sen de kendine bir mola ver :D Kendine iyi bak güzelim, kolay gelsin... Tatilini iyi geçirmeye çalış... Ben de büyük ihtimalle tatilde elinde keçe işi yapan ya da boncuk işleri yapan biri olucam ne yapalım hobicinin tatili de böyle olur :D

    YanıtlaSil
  2. otelde kahvaltıyı kaçırmamak için erken kalkma olayına be de sinir oluyorum, güya tatildesin.Canını sıkma denizin tadını çıkarmaya çalış bence bütün kış evdeyiz nasılsa.

    YanıtlaSil
  3. :))))))
    Plajda aplike yapan kadın , ağlanacak hale gülünürmü ama sen böyle yazınca güldüm vallahi.

    kıyamam niye sakin bir yere gtmediniz.

    YanıtlaSil
  4. hay allahım bende evde tatil yapamamaktan dert yanerken ookuyunca halime şükrettim:)

    YanıtlaSil