7 Haziran 2011 Salı

KEDİCİK SERİSİ-BEBEK ÇANTASI

Doğum yapmak üzere olan bir arkadaşım yaptığım yastıkları görüp çanta da diktiğimi duyunca "aa bana da bebek çantası yapsana kedili"dedi.Ben de çok biliyorum ya bebek çantası dikmeyi "aa tabi hemen" dedim.Bunu diyeli 2 ay oldu neredeyse.Çocuk doğdu.1 aylık oldu.Ben bi çantaya başladım, beğenmedim, bıraktım, aşağıda gördüğünüze başladım.Sonra bunu dikecek mor kumaşım yoktu.Günlerce sağda solda mor kumaş aradım.Valla yine cuma pazarı sağolsun 3 çeşit mor kumaşla döndüm.Neyse en uygunu buydu,bununla diktim.Çiçekli kumaşla bir güzel süsledim.İçine koca koca iki cep yaptım.Hem bezlerini,hem ıslak mendilini koyabilir.Yanına biberon gözü yaptım.İçinde ayrıca cep telefonu ve cüzdan için de 2 cep var.Bence çok kullanışlı oldu.Ama tek eksiği kaldı:SAPI.
Allahım bir insan bu kadar mı nefret eder sap dikmekten.Ya dik kurtul işte.Her gün bir sonraki güne erteliyorum.Ayol bebek kocaman oldu,çantaya ihtiyacı kalmayacak kızın,diksene!!!! Ama yok,sallan da sallan aslı! Puu bana!
Ama yine de sapsız haliyle de güzel.Buyrun inceleyin.Beğendiyseniz beğendim diyin.





4 yorum:

  1. Mora bayılırım, kedim de var. Yorumumu buraya bırakayım dedim :)
    Bloguma hoşgeldiniz. İade-i ziyarete geldim. Güzel sözlerinize teşekkürler. Takı konusu ortak noktamız olduğundan önce onları aradım ama bulamadım. Görebileceğim adresinizi öğrenmek isterim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. oo nihal hanım hoşgeldiniiiiz:)iyi ki geldiniz.öncelikle dikiş işine girince takıyı bıraktım malesef.sadece ara sıra kendime yapıyorum artık.özlüyor muyum?evet hem de nasıl.ama bir koltukta bol karpuz oldu,taşıyamıyorum.bir de artık o kadar çok yapılıyor ki sizinki gibi benzersiz olup da insanı kıskandırmadığı müddetçe görücüye çıkarmamak lazım bence.ben bundan sonra çantalarımı benzersiz yapmaya uğraşacağım.peki ama ama sizin satışınız yok mu demiştim??ASLI

    YanıtlaSil
  3. Hoşbulduuuuk :) İltifatlarınıza tekrar teşekkürler.
    Haklısınız fazla dağılmamak gerek. Bu aralar ben biraz fazla dağıldım, değişiklik olsun diye. Dikiş zor iş. Eskiden giysilerimi hep kendim dikerdim oradan biliyorum. Çantalarınız çok hoş ve kullanışlı görünüyor.
    Satış konusuna henüz girmedim. Biriktiriyorum. Doğrusu nereden başlayacağıma da pek karar veremiyorum aslında. Limon Yeşili bu konuda çok aydınlatıcı bilgiler veriyor. Onları inceliyorum. Biraz da tembellik yapıyorum galiba :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. valla geç bile kalmışsınız.bence kapış kapış gider bunlar.limon yeşili de sağolsun süper gaz veriyor.en kısa zamanda toparlayıp pasaja koyun derim ben.çünkü ben de sizin gibiydim,biraz biriksin topluca koyayım diye aylar geçirdim.Ama baktım hayat geçiyor.Aman be dedim ne varsa koy gitsin.yaptıkça eklersin.Şimdi çok şükür iyi kötü ilerliyor.Daha yolun başındayım ama yine de bunu yapmış olmaktan dolayı çok mutluyum.darısı başınıza diyorum.ayrıca da bir an önce başlayın satmaya da alayım yani:)

    YanıtlaSil