28 Haziran 2011 Salı

YUMUŞACIK YASTIK

Eveeet, çok uzun bir aradan sonra tekrar merhaba herkese.Feci yoğun ve yorgun vakitler geçirdim.Uzaklardan arkadaşım ve bebeği geldiler.Bendeki bebekle ondaki bebek birleşince canımıza okudular.Hemen şekil 1'le olayı ispatlayalım.

Nasıl ama??:) Üstteki benimki,alttaki de misafirimiz.Ne kadar cana yakın davranıyoruz değil mi misafirlerimize:)
Neyse işte 10 günlük bir İstanbul turu yaptık iki bebekle.Çok yoruldum,bittim resmen.Ama uzun zamandır geçirdiğim en güzel zamanları geçirdim.Bu arada boş durmadım tabi,arkadaşıma bir çanta yaptım.Bebeği için de filinta serisinden yatak koruma seti yapmaya başladım.Ama tabii ki de bitiremedim.Çantayı bile zar zor bitirdim.Onun fotoları sahibinde şu anda o yüzden yayınlayamıyorum ama çok güzel oldu.Bebek çantası kıvamında ama her zaman yaptığımdan azcık daha küçük yaptım.Beyaz üzerine kahve ve turkuaz kullandım.Çok güzel oldu vallahi.En kısa zamanda fotolar gelecek.
Gelelim yeni yastığımıza.Aslında yeni değil bu.Epey önce yapılmış ve sahibini bulmuş bir ürün.Ama fotoları ancak elime geçti.Ben de günlerdir bir şey yazmamış olmanın verdiği doluluk ve vicdan azabıyla hemen koyuvereyim şuraya dedim.Beğenilirse sipariş yapılır ancak.Zor bir modeldi,bir daha da öylesine yapmam yani.Ancak biri dicek ki aslıııı,bayıldım ben buna,mutlaka benim de olmalı,hah işte o zaman canım feda.


Yastığımız muhtemelen 30x50 ebatlarında.Bu tarz dikdörtgen yastıkları genelde bu ebatlarda çalışıyorum.Zemin kadife.Üstüne kullanılan aplikeler süet her zamanki gibi.Çok şeker,mesut bir yastık oldu bu ya.İnsan bakınca mutlu hissediyor kendini.

Mutlu kalın öyleyse dostlar.

3 yorum:

  1. Gerçekten cana yakınlığınız tüm üstünlüğünüzle görünüyor:) Size gelmeden önce döğüş sanatı eğitimi almak lazım gelmekte sanırım:)... Allah bağışlasın...

    YanıtlaSil
  2. mor atölye'ye:
    ya bizimki vallahi tamamen sevgiden:)

    YanıtlaSil
  3. yazdıklarınızı gülümseyerek okudum :) ve yastıgada bittim, ellerinize saglık..

    YanıtlaSil